"Brojali smo dane do ovog meča, hteli smo da pobedimo": Trener Trabzona žali za propuštenom prilikom

Abdulah Avči nije mogao da bude najzadovoljniji

  • 0

Fudbaleri Trabzona nisu uspeli da dođu do pozitivnog rezultata protiv Crvene zvezde (2:1), čime su ugrozili svoj plasman dalje u Ligi Evrope i obezbeđivanje evropskog proleća.

O svemu će da odlučuju poslednji dueli koji se igraju za sedam dana. A trener gostiju, Abdulah Avči kaže da njegov tim nije baš ispratio sve planove iz svlačionice.

- Kada smo danas ovde dolazili, planirali smo da pobedimo i tako smo počeli utakmicu. Imali smo loptu i držali smo se na centru terena, sve smo to sproveli u delo. Dobili smo jedan udarac od protivnika sa sredine terena, posle toga smo pojedinačno par puta izgubili loptu, primili gol. Ponovo smo došli do poseda i inicijativu na utakmicu. Sve te pozicije koje su nas napadale sa sredine terena, u drugom poluvremenu smo planirali da igramo agresivnije.

Trener turskog tima podvlači da nije bilo čvrstine u nekim momentima.

- Imali smo sa vremena na vreme dobre pozicije i dobro smo igrali. Nismo davali svoju čvrstinu, neke smo pozicije dobro zauzimali. U tom drugom poluvremenu smo ipak dosta često gubili loptu i nismo završili sa dobrim rezultatom. Protivnik je imao dobre pozicije sa strane, na osnovu naše analize koju smo sproveli, ali smo na kraju ipak primili gol. Da bismo nastavili sa igrom, isplanirali smo dobre taktike, imali smo prilika za gol. Imali smo želju da trijumfujemo, ali nismo uspeli. Brojali smo dane do ovog meča. Želimo da nastavimo i da pobedimo u što više mečeva. 

Poslednji susreti odlučuju o njihovom prolasku dalje.

- Ovi poslednji mečevi će pokazati da li ćemo ići u Ligu konferencija. Želimo da nastavimo u Ligi Evropa, čestitamo protivniku večeras.

Video: Delije posle bakljade pretrčavale atletsku stazu da bi se vratile na severnu tribinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA