≫ 

Grobari iz Francuske poslali dirljivu poruku: Navijači crno-belih razvili transparent "Pravda za Lolu" u Nici

Dabija B. (24), osumnjičena za ubistvo Lole Davijet (12) u glavnom gradu Francuske, a čitav svet je ispratio ovaj slučaj

  • 0
Navijači Partizana Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana gostovali su Nici u Francuskoj u pretposlednjem kolu grupne faze Lige konferencija, a navijači crno-belih istakli su jedan transparent zbog događaja koji potresa tamošnju javnost.

Naime, Grobari su na svojoj tribini na gostovanju imali poruku "Pravda za Lolu", devojčicu koja je svirepo ubijena u Parizu.

Dabija B. (24), osumnjičena za ubistvo Lole Davijet (12) u glavnom gradu Francuske, a čitav svet je ispratio ovaj slučaj.

Telo devojčice sa brojnim povredama pronađeno je 14. oktobra u sanduku nedaleko od zgrade gde je devojčica živela. Kobnog petka malecka je ušla u svoju zgradu, ali do stana nikad nije stigla. Istragom je otkriveno da ju je Dabija B., koja je živela u istoj zgradi u stanu svoje sestre, otela, mučila, silovala, a potom ugušila.

Podsetimo, Partizan je gostovao u Nici gde je poražen sa 2:1 i moraće u poslednjem kolu protiv Slovackog da rešava svoj status u evropskom takmičenju.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA