Milojević o Kolubari i bodovnoj prednosti: "Bitno je da budemo ispred ostalih u maju"

Trener crveno-belih priželjkuje pobedu u sledećem duelu

  • 6
Miloš Milojević Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Kolubari, ove nedelje od 17 sati u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Pred ovaj duel, trener crveno-belih Miloš Milojević je istakao da očekuje pobedu i sva tri boda.

- Gledamo na pobedu uvek u vidu tri boda. Želeli bismo da bude puno golova jer je to draž fudbala. Ne želimo da licitiramo jer onda bi se smatralo da ne poštujemo protivnika. Respektujemo Kolubaru, probaćemo da budemo efikasni i tome težimo na svakoj utakmici - rekao je Milojević i dodao:

- Uvek je rizik da ne dodje do pada motivacije nakon velikog emotivnog pražnjenja i zadovoljstva. Dobar rezultat brzo podiže ekipu, imali smo vremena da treniramo i odmorimo. Smatram da će svi koji budu igrali izaći maksimalno motivisano, jer znaju obaveze i odgovornost.

Milojević je rekao da su svi igrači spremni i da će biti "minimalnih rotacija".

- Posedujemo grupu igrača koji su izneli veliki broj utakmica otkako sam preuzeo tim. Treba osvežiti ekipu, ali i zadržati kontinuitet. Probaćemo da uradimo sve što je neophodno kako bi bio na raspolaganju na poslednjih pet mečeva do kraja polusezone - rekao je Milojević.

Milojević je prokomentarisao i bodovnu razliku u odnosu na ostale ekipe.

- Nisam to gledao lično, već sam posmatrao šta je najbolje za klub. Želeo bih da je plus deset, ne zbog lične satisfakcije već da bismo mogli da pružamo još bolje partije. Bitno je da imamo prednost i da sa bodovnom razlikom budemo ispred ostalih u maju - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    29. oktobar 2022 | 19:48

    da li postoji jos neki klub gde na mestu centarfora igra lik koji je u godini 2022 odigrao 43 utakmice i upisao se u listu strelaca 13 puta. gol postize na svake 3 1/3 utakmice.nije bio sposoban da igra u moldaviji, saudijskoj arabiji, juznoj koreji, ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA