≫ 

"Uzeo mi je decu pod svoju zaštitu": Stanković otkrio Italijanima zbog čega mu je Lukaku toliko drag

Lep gest Belgijanca Deki ne zaboravlja

  • 3
romelu lukaku Foto: Tanjug/Ap

Povratak Dejana Stankovića na "San Siro", iako rezultatski neuspešan, bio je u svakom drugom smislu poseban i pun dobrih momenata, emotivan i drag, o čemu svedoče i slike sa stadiona i poruke navijača "neroazura" za svog nekadašnjeg igrača.

Od mnoštva utisaka sa meča, jedan preovladava, novinari su primetili da je Dejan duže nego sa bilo kim iz protivničkog tabora proveo u priči sa napadačem domaćih Romeluom Lukakuom.

Prisan zagrljaj odaje bliskost dvojice, o čemu je posle meča pričao i sam Stanković.

- On je prihvatio moju decu, priglio ih, golmana Filipa i isto tako i Aleksandra koji je trenirao malo sa seniorima - otkrio je Stanković otkud jaka veza sa Belgijancem.

Dirnulo ga je što je Lukaku njegove momke uzeo pod svoje, sve vreme njihovog boravka u klubu bio im je kao stariji brat.

- Uzeo ih je pod svoju zaštitu, dao im je i svoj dres, on ima zlatno srce i zahvalan sam mu na tome što je učinio za moju decu - iskren je Deki.

Inače Dejanov sin Filip je neko vreme trenirao u Interovoj akademiji, sada je na pozajmici u holandskom Folendamu gde pruža sasvim solidne partije, dok je Aleksandar i dalje u juniorskom pogonu "neroazura".

Navijači su, podsetimo, sa mnogo emocija i poštovanja iznad svega dočekali Dejana u subotu uveče, poruka "Juče, danas i zauvek, Dejan jedan od nas" sve govori o tome koliko cene bivšeg trenera Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    30. oktobar 2022 | 14:21

    Kakav Indijanac

  • Emko

    31. oktobar 2022 | 22:27

    Stanković je video da je napravio grešku pa je pobegao napravio pogrešan potez da uprava potroši 10 Milona eura u pogrešne procene i onda pobegao

  • Zezam

    30. oktobar 2022 | 20:15

    On misli jos je u zvezdi pa se ljubi Sa njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA