≫ 

"Pala krv" u bizarnom incidentu trenera u Italiji: Kolegu pogodio fokaćinom, posekao ga po licu posle meča

Ovakav eksces je verovatno moguće videti samo na Apeninima

  • 0
Cvetna fokača, testo, doručak, italijansko jelo, fokaća Foto: Shutterstock

Postoje stvari, postoje događaji, a vezani su za specifičnost te sredine, koji se jednostavno teško mogu dogoditi bilo gde drugde osim u tom podneblju. Jedan takav događaj, nazovimo ga ozbiljnim incidentom, desio se na meču Serije C u Italiji posle utakmice Montevarhi - Ćezena završene pobedom gostujućeg tima od 3:0.

Italijanski mediji pišu da je odmah posle meča došlo do tenzija na relaciji dva trenera i da je jedan od njih, strateg poraženog Montevarhija Roberto Maloti, pogodio u lice kolegu Domenika Toskana koji je u tom trenutku davao izjavu - i to ni manje ni više nego hlapčićem u Italiji poznatom kao fokaća.

Prema navodima lista Gazeta delo Sport, u pitanju je zapravo bila fokaćina, po dimenzijama manja od fokaće, i tvrđa, što je ključno u ovom incidentu jer je to njeno svojstvo doprinelo da napadnuti trener zaradi posekotinu po licu.

Pala je, dakle, i krv!

To nije bilo sve, nasilni Maloti je posle napada fokaćinom nastavio da viče u pravcu kolege Toskana:

- Prebiću te pre ili kasnije! - pretio je trener Maloti.

Predstavnici oba kluba i novinari koji su se zatekli na licu mesta morali su da intervenišu ne bi li obuzdali obojicu trenera, Malotija najviše, pošto je postojala bojazan da na kolegu lansira još neke projektile koje je imao nadohvat ruke.

Nakon svega, predstavnici Montevarhija su uputili izvinjenje Toskanu kome je ovaj incident nije prviše pomutio slavlje zbog četvrte uzastopne pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA