Monako se "naoštrio" za Zvezdu: Kneževi promašili penal, pa u drugom poluvremenu srušili Anže

Biće teško crveno-belima na obali Azurnog mora

  • 0
Visam Ven Jeder Foto: Liewig Christian/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde moraće dobro da se pripreme za poslednji, odlučujući duel u Ligi Evrope protiv Monaka u Kneževini u četvrtak. Baš on će odlučiti da li će produžiti svoj život u ovom evropskom takmičenju ili će se eventualno "preseliti" u Ligu konferencija. 

Monako je danas savladao Anže na domaćem terenu u okviru 13. kola Lige 1 i to je uradio bez skoro ikakvih problema, pošto je od samog starta bio dominantniji rival na terenu - 2:0 (0:0).

Doduše, Kneževi su se uzdrmali još na startu utakmice kada je Stefani Frapar pokazala na belu tačku u korist gostiju posle jednog starta Malange Sara u kaznenom prostoru. Ali posle konsultacija sa VAR sobom povukla je svoju odluku i poništila žuti karton koji mu je dodelila.

U nastavku je Ibrahim Amadu napravio nespretan faul, ponovo je reagovala VAR soba, pa se ne može reći da je Stefani Frapar dobro delila pravdu na ovom meču, ali ovoga puta je barem odluka ostala na snazi. Doduše, Visam Ben Jeder je promašio penal, pa se bez golova otišlo na odmor, iako je i Azedin Unai ubacio loptu u mrežu za goste, ali iz ofsajda.

Drugo poluvreme donelo nam je dva gola Monaka. Prvo je Vanderson sjajno dodao do Brila Emboloa koji je bio hladnokrvan i smestio loptu u mrežu u 54. minutu, da bi potom i Aleksander Golovin učinio istu stvar u 70. minutu kada je poslao sjajan udarac u desno rašlje.

Monako uz novu pobedu ide na šesto mesto francuskog šampionata sa 24 boda, dok je Anže poslednji sa samo osam bodova i nizom poraza kojem nema kraja.

Standings provided by Sofascore

Video: Umalo tuča na meču u Ivanjici: Igrači se zaleteli jedni na druge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA