Gol Kulibalija postao hit na društvenim mrežama: Nećete verovati na koji način je zatresao mrežu

Imao je mnogo sreće napadač Zvezde u ovoj situaciji

  • 8

Crvena zvezda je savladala Kolubaru sa 2:0 na gostovanju u 17. kolu Superlige Srbije i nastavila je da čuva prednost od sedam poena u odnosu na Partizan, koji je na drugom mestu.

Meč u Lazarevcu pamtiće i Kalifa Kulibali, koji je upisao svoj prvenac u dresu crveno-belih kada je u drugom poluvremenu, četiri minuta nakon što je ušao u igru na startu drugih 45 minuta, zatresao mrežu.

On se našao na pravom mestu u šesnaestercu nakon centaršuta koji je uputio El Fardu Ben sa leve strane. Ben je idealno centrirao, a Kulibali je čekao na drugoj stativi i ubacio loptu u mrežu.

Tek na usporenom snimku se videlo da je zapravo imao mnogo sreće u ovoj situaciji, iako je delovalo kao da je rutinski zatresao mrežu.

Naime, Kulibali je hteo da šutne loptu desnom nogom, ali ga je lopta pre toga pogodila u levu stajnu nogu i odbila se u mrežu, nakon čega je on šutnuo "u prazno" desnom nogom.

Ovaj gol postao je i hit na društvenim mrežama, a mnogi navijači Zvezde prave šale na račun centarfora i načina na koji je postigao svoj prvi gol.

Kulibali je došao kao pojačanje iz Nanta i kao zamena za Milana Pavkova, ali se nije snašao na Marakani odmah. Možda će mu ovaj gol, iako je postignut na ovakav način, podići samopouzdanje u nastavku sezone.

Zvezdi sada u četvrtak od 18.45 sledi gostovanje u Monaku, gde joj je imperativ pobeda ukoliko želi da nastavi takmičenje u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    31. oktobar 2022 | 12:49

    To nije uspelo ni Mesiju, ni Neimaru ni Maradoni. Golgeterska gromada ovaj Kulibali

  • dovla

    31. oktobar 2022 | 12:59

    Malo ste dosadni i jadni,pustite coveka da igra fudbal!

  • BOBA

    31. oktobar 2022 | 12:59

    Prethodno je golman vrhovima prstiju skrenuo loptu ispred Kulibalija i ispalo je traljavo,ali gol je gol,da li u raklje ili pređe gol liniju,premda je promašaj njegovo dovođenje,Zvezda je dominantna u našoj ligi ali u Evropi je problem,bolje dovesti jednog odličnog nego tri prosečna,ali dobri igrači idu u jače lige i finansijski jače klubove,to je neminovnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA