Ništa od meča BiH - Rusija

Odlučeno je da se isti prolongira

  • 6
Fudbal Francuska - Bosna Foto: Tanjug/AP

Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održali su u ponedeljak sednicu na kojoj su doneli odluku da ova selekcija ne igra prijateljski meč protiv Rusije!

Susret je trebalo da se odigra 19. novembra u Sankt Peterburgu, ali je isti, sudeći po saopštenju, samo prolongiran.

- Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH, utakmica koja je planirana za 19. novembar je odložena. Predsednik FS BiH, Vico Zeljković je konstatovao da se odigravanje ove utakmice prolongira za neki naredni termin - stoji u saopštenju.

Podsetimo, nedavna informacija da će Bosna i Ruisja igrati prijateljski meč privukla je veliku pažnju, ali i mnogobrojne osude. Takođe, tada je nekoliko fudbalera javno istupilo i reklo da neće nastupati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    31. oktobar 2022 | 14:21

    To je kad glupani slusaju sta kaze Amerika i EU fasisti. Ovce naucile biti sluge svojih gospodara. Kad Ameri i fasisti ubijaju milione ljudi u Iraku Libiji Siriji pa i Yugi, tad ovcice ne kmece, sad kad se Rusia brani od fasista preko izdajnika u Ukraini, mesaju i sport u politiku. Samo ludi nevide da Amerika i EU fasisti zele okupirat Rusiu radi prirodnih resursa, nadam se da dobiju po repu.

  • Nejmila

    31. oktobar 2022 | 14:06

    Sramota i za fudbal i za planetu i za covjecanstvo...21 vijek... sramota

  • SaNDzAK AiRLiNES

    31. oktobar 2022 | 14:05

    😀😀😀😀 kmecite sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA