≫ 

Novi peh za Inter i Lukakua: Belgijanac ne igra protiv Bajerna

Ne baš dobre vesti za milanski klub

  • 0
romelu lukaku Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Intera Belgijanac Romelu Lukaku ponovo se povredio, saopštio je milanski klub.

Belgijski reprezentativac se vratio na teren posle dva meseca, a italijanski mediji navode da fudbaleru Intera preti nova pauza. On je posle pauze prvi put zaigrao prošle nedelje u pobedi Intera protiv Plzenja u petom kolu Lige šampiona. Belgijanac je ušao u igru u drugom poluvremenu i postigao gol u pobedi svog tima od 4:0.

- Lukaku je jutros podvrgnut detaljnim pregledima na Institutu Rocano. Pregledi su pokazali da je fudbaler zaradio povredu mišića leve butine. On će biti ponovo pregledan u narednih nekoliko dana - navodi se u saopštenju Intera.

Lukaku je na subotnjem meču Serije A protiv Sampdorije (3:0) ušao u igru u 68. minutu, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Italijanski mediji navode da će Lukaku da propusti sutrašnji meč protiv Bajerna u poslednjem kolu Lige šampiona, a posle dodatnih pregleda biće poznato koliko će morati da pauzira i da li je ugrožen njegov nastup za Belgiju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Video: Sudija posle gledanja VAR-a dosudio penal za Zvezdu: Kanga duplirao vođstvo s bele tačke

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA