Delije se ponovo oglasile saopštenjem: "Cirkus se nastavlja, na naše zadovoljstvo nije bilo kvoruma"

Oni kažu da će protestovati u slučaju da Nenad Bjeković bude izabran za predsednika Saveza

  • 35
Navijači Crvene zvezde, Delije Foto: Marko Jovanović

Izborna Skupština Fudbalskog saveza Srbije danas nije održana zbog nedostatka kvoruma, zbog čega su UEFA i FIFA prvobitno nagovestile da bi moglo da bude ozbiljnih posledica ako se delegati ne budu sastali ni tokom sutrašnjeg dana.

Novo zasedanje će se i održati tokom sutrašnjeg dana u isto vreme, ali na dnevnom redu neće biti izbor za predsednika Saveza, pošto će se to dogoditi tek u februaru ili martu naredne godine.

Zbog toga su veoma zadovoljni navijači Crvene zvezde, odnosno oni najvatreniji iz grupe Delije Sever, koji su prethodno najavili proteste na ulicama ukoliko Nenad Bjeković bude postavljen na čelo Fudbalskog saveza Srbije.

Oni su se danas ponovo oglasili saopštenjem sa naslovom "Cirkus se nastavlja" koje vam prenosimo u celosti.

- Nejasno je da li se danas igrala utakmica u Pazovi ili je bio pokušaj održavanja izborne skupštine za predsednika FSS. Svakako, samo prisustvo ovolikog broja policije govori da ovo što se radi nije normalno i da je sve na silu. Danas je trebalo da se održi Skupština i da se izabere predsednik FSS, ali na naše zadovoljstvo nije bilo kvoruma i ista nije održana.

- U medijima može da se pročita da će sednica biti održana sutra, ali još uvek ne znamo da li će na njoj biti i glasane. U slučaju izbora Nenada Bjekovića sutra, ili nekog drugog dana, meseca, kad god to bilo, dogovorićemo se o terminu protesne šetnje. Pošto se borba i dalje nastavlja, takođe dogovaramo naše dalje korake o kojima će svi biti obavešteni. Zadovoljni smo odlaganjem izbora, ali smo i dalje pri stavu da je nedopustivo da Nenad Bjeković bude predsednik FS Srbije - navodi se u poruci Delija Sever.

Video: UEFA i FIFA se umešale u predsedničke izbore u FSS: Ako ne rešite to, moraćemo da reagujemo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    31. oktobar 2022 | 22:28

    Ovo pokazuje da navijaci u ovoj zemlji odlucuju, daje se prostor njima da se oglase

  • misa

    31. oktobar 2022 | 23:25

    A stacemo kad nekog predsednika postavi terzić pa najave proteste grobari a sto toliko političari guraju delije da protestvuju verovatno zato sto Srbija ima nikad veće uspehe i šanse na svetskom prvenstvu i to odkad je na celo bjeković kao veliki sportista bez kriminalne prošlosti verovatno na celo će postaviti nekog političara koji će da sluša bivšeg ministra Nedimovića bruka

  • Džontra

    31. oktobar 2022 | 22:40

    Kakvo dno dna...ja stvarno ne znam dokle će krimosi i polu svet da divljaju i odlučuju o svemu...Kada su Engleze mogli da smire,mogu i ove naše šabane...rebni kamere,kontrolu,udri po džepu ili zatvorskom kaznom i gotova priča...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA