≫ 

Veljko Paunović ima novi posao: "Dobrodošao, ovde ćeš raditi sa 40 miliona ljudi na tvojoj strani"

Paunović zvanično otišao u Meksiko

  • 0
Veljko Paunović Foto: MN Press

Srpski fudbalski stručnjak Veljko Paunović i zvanično je imenovan za novog trenera meksičkog Čivasa iz Gvadalahare, potvrđeno je na sajtu ovog kluba!

Paunović će već sredinom novembra okupiti ekipu pre odlaska na pripreme u Španiju, a čovek koji ga je doveo u Meksiko jeste legenda Reala Fernando Jero koji je odnedavno sportski direktor Čivasa.

- Veljko, dobrodošao. Ovde ćeš raditi sa 40 miliona Rohiblankosa na tvojoj strani. Želimo ti puno uspeha sa našom ekipom, nadajući se da će dobri rezultati ubrzo doći - stoji u saopštenju kluba.

Paunović je bio bez posla od februara ove godine, otkako se raziđšao sa Redingom, dok je prethpodno od 2015. do 2019. vodio Čikago Fajer. Bio je selektor omladinaca Srbije s kojima je 2015. postao prvak sveta.

U projekat Čivasa se uklapa i zboig toga što je pokazao da zna da igra kada u timu ima samo jednu nacionalnost, odnosno bio je selektor Srbije. Podsetimo, Čivas je poznat po tome što za njih nastupaju samo meksički igrači. Takođe, napominje se i njegov sjajan rad sa mladim fudbalerima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA