≫ 

Saznajemo: Bjeković povukao kandidaturu za predsednika FSS

Donekle i očekivana odluka posle dešavanja u ponedeljak

FSS i Mozzart, Potpisivanje ugovora Foto: Nikola Tomić

Iako je pre samo 24 sata izgledalo da će ustoličenje Nenada Bjekovića za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije biti formalna stvar, aktuelni potpredsednik FSS je u međuvremenu odlučio da se povuče iz izborne trke!

Telegraf saznaje da je Bjeković povukao svoju kandidaturu za mesto predsednika FSS nakon dešavanja u ponedeljak, kada je velika većina delegata odlučila da ne dođe na Skupštinu.

Nova sednica će biti održana danas u 14 časova, i to nakon "pretnji" od strane UEFA i FIFA, ali će na njoj biti samo verifikacija delegata - dok se izbor za prvog čoveka FSS prolongira za januar.

Podsetimo, Crvena zvezda je bila najveći protivnik Bjekovićevog izbora za mesto prvog čoveka FSS, što je i sam generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić potvrdio u ponedeljak.

- Čovek koji nikada nije krio animozitet prema Zvezdi ne može da bude predsednik FSS. Mogu na talasu uspeha reprezentacije da postave i „babu Kuranu“ ako hoće, ali da li je to dobro za srpski fudbal? Da li je to normalno ili je inat. Bjeković je jedan od tri čoveka koje Crvena zvezda nikada ne može da prihvati. Pored njega, to su Tole Karadžić i Žarko Zečević. Oni su dobri za Partizan, nisu za srpski fudbal i Zvezdu. Ja sam generalni direktor FK Crvena zvezda i predsednik SD Crvena zvezda, da li je pridordno da vodim najmoćnije institucije i ćutim na činjenicu da Bjeković vodi FSS, Saša Danilović, kao jedno od najvećih imena u istoriji Partizana KSS, a Žarko Žečević kao poptredsednik Olimpijskog komiteta Srbije - rekao je Terzić.

Video: Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    1. novembar 2022 | 12:35

    Sve dok se zlo zvani Terzic ne odstarani iz fudbala u Srbiji nema ni f od fudbala.

  • Znaci

    1. novembar 2022 | 12:29

    Terzic je uspeo da spreci izbor predsednika FSS.E Srbijo,jos jedan dokaz da odluke donose krimosi!

  • Rora

    1. novembar 2022 | 12:32

    Sada sina vrati u FSS pa skokni do Crne gore posto si uspeo da pocepas i rasturis FSS.Citav zivot to radis Terzicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA