≫ 

Oglasio se Bjeković: "Uradio sam to zbog jedinstva, lični interesi nikada mi nisu bili ispred kolektivnih"

Podsetimo, on je bio jedini kandidat za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije

  • 69
Nenad Bjeković Foto: Marko Jovanović

Jedini kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Nenad Bjeković danas je povukao svoju kandidaturu, rekavši da je jako zadovoljan činjenicom što je obavljao ulogu vršioca dužnosti.

On je posle svega dao izjavu u kojoj kaže da je posebno ponosan na saradnju sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem i rezultatima koji su ostvareni u prethodnom periodu dok je on bio na čelu Saveza.

- Pre svega, želeo bih da kažem da mi je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu obavljam dužnost zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Posebno sam ponosan na saradnju sa selektorom Stojkovićem, legendom srpskog fudbala i čovekom koji je za veoma kratko vreme preporodio našu A reprezentaciju i vratio je u vrh evropskog i svetskog fudbala. Želim da obavestim javnost da sam doneo odluku da odustanem od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije - rekao je Bjeković.

Dodaje da smatra da je zbog jedinstva u Savezu najbolje da odustane od kandidature za mesto predsednika, jer reprezentaciji sledi nastup na Mundijalu u Kataru.

- Mislim da je to najbolje rešenje, pre svega zbog jedinstva koje je u ovom trenutku, tri nedelje pre početka Mundijala, neophodno celoj fudbalskoj Srbiji. Ceo život sam u fudbalu i nikada mi lični interesi nisu bili ispred onih kolektivnih. Zato i ovoga puta želim da selektoru Stojkoviću i njegovim momcima obezbedim što bolji ambijent pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Hvala svima na poverenju i uspešnoj saradnji.

Podsećamo da je Bjeković trebalo još juče da bude postavljen na čelo Fudbalskog saveza Srbije, ali kvoruma nije bilo, zbog čega je danas doneo odluku da odustane od svog poduhvata.

Video: UEFA i FIFA se umešale u predsedničke izbore u FSS: Ako ne rešite to, moraćemo da reagujemo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    1. novembar 2022 | 17:44

    Gospodski potez , svaka cast Bjekovicu , naprednjaci guraju poljoprivrednika Nedimovica da se ostvari u fudbalu kad nije kao igrac 2 Sremske lige !!!! Jadna li si Srbijo !!!!

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    1. novembar 2022 | 17:48

    PA U TU IZJAVU NI SAM NE VERUJEŠ. AJDE KUPI ŠTAPOVE PA NA PECANJE. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Zola

    1. novembar 2022 | 18:26

    Treba tu postaviti Terzića, on ionako diriguje ligom. A ima perfektne odnose sa sudijskom delegacijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA