Alegri otkrio stanje povrede Dušana Vlahovića: Cela Srbija je čekala ovu vest!

Navijači i selektor Orlova mogu da odahnu

  • 0
FK Milan, FK Juventus Foto: AP/Tanjug

Kako se bliži Svetsko prvenstvo u fudbalu, tako se sa sve više zebnje prati situacija sa našim reprezentativcima i pre svega sa onima koje muče povrede.

Ono što je sigurno zabrinulo selektora Dragana Stojkovića Piksija jeste stanje povrede Dušana Vlahovića, koji je propustio poslednji meč protiv Lećea u Seriji A, a neće ga biti ni protiv PSŽ-a u sredu.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri otkrio je da srpskog napadača neće biti u sastavu za PSŽ, ali ono što raduje jeste nada da će biti spreman za nedelju.

- Za sutra osim Lokatelija nemamo drugih igrača koji su se oporavili. Za meč sa Interom imaćemo Di Mariju i Bremera na raspolaganju. Vlahović? Sutra nije u sastavu, nadamo se da će za nedelju biti spreman - istakao je Alegri na konferenciji za medije.

- Zašto se dešavaju povrede mišića? Mislim da je to zato što je mnogo utakmica nagurano u raspored. Kada počnete prvenstvo bez trojice igrača ostaje vam 21 fudbaler koji mora da igra više nego što je planirano. Nešto smo tu loše uradili - konstatovao je italijanski stručnjak.

Alegri ističe da je razočaran zbog ispadanja svog tima iz Lige šampiona, ali da se nada što boljem učinku u Ligi Evrope.

- Moraćemo da probamo da odemo što dalje u Ligi Evrope, to je jako lepo i bitno takmičenje, a takođe je Evropa. Veoma sam razočaran što smo ispali iz Lige šampiona, moraćemo da se osvrnemo na tu priliku - objasnio je Alegri.

Video: Vlahović je najzgodniji, navijaću za Srbiju: Najvatreniju Hrvaticu muvaju igrači Reala i Juvea!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA