"Ja sam zvezdaš, ćirilicom pišem, za Zvezdu navijam i dišem": Crveno-beli pokrenuli akciju zanimljivog imena

Iz Sportskog društva navode da je cilj da se podigne društvena odgovornost i zajedništvo

  • 6
Nemanja Milunović Foto: MN Press

Upravni odbor Sportskog društva Crvena zvezda pokrenuo je projekat "Ja sam zvezdaš, ćirilicom pišem, za Zvezdu navijam, za Zvezdu dišem“, a prezentacija je održana danas na stadionu Rajko Mitić pred članovima omladinskih škola svih klubova crveno-bele porodice.

Budućim asovima Crvene zvezde i srpskog sporta obratili su se pesnik Ljubivoje Ršumović, legendarni fudbaler Dušan Savić, predsednik Skupštine Stojan Vujko, predsednik Upravnog odbora Zvezdan Terzić i generalni sekretar Zoran Avramović.

Kako se naveli iz Zvezde, ovaj projekat ima za cilj kampanju društvene odgovornosti i bez velikih pretenzija, da dodatno učvrsti jedinstvo i zajedništvo svih klubova, poštovalaca i navijača sa onim što mi jesmo: Naš je jezik srpski, a pismo ćirilica.

Mladi sportisti imali su priliku da se upoznaju sa ovim projektom i da pošalju poruku svojoj Crvenoj zvezdi i sebi, naravno napisanu na ćirilici.

Poseban žiri, naknadno će odabrati najbolje poruke i stihove, a mladi zvezdaš biće nagrađeni posebnim poklonima.

Video: Milojević: Najbitnija su nam tri boda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gde je odgovornost

    1. novembar 2022 | 23:36

    za ovaj spisak ebisilio, van la para, risairo, dioni, bakajoko, picini, falcineli, falko, motika, azarov, prucev, ... , naravno silja pesic koji nije bio sposoban da igra u saudijskoj arabiji, juznoj koreji, ... ali bitno je da mora da igra za zvezdu i da obezbedi cetvrto mesto u ligi evrope (posto nas je izbacio iz lige sampuona) koje direktno vodi na turnir fk vaga u stepojevcu

  • odgovornost zajednistvo

    1. novembar 2022 | 23:38

    ko god da je odgovoran za dovodjenje pesica na mesto centarfora treba zvezda njemu i pesicu da kupi kartu za dzibuti u jednom pravcu

  • Vladimir

    2. novembar 2022 | 08:07

    Dijete koje navija za Partizan je pravilno odgojeno dijete....reče jedan poznati pjesnik. Ako nekom gejliji smeta ijekavica neka ne zaboravi da i njihov "El prezidente" je iz Čipuljića, predsjednik kluba isto nije ekavičar ni ćiriličar,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA