≫ 

Nedović pred Monako: "Borim se da bodrimo fudbalere na stadionu, možemo zajedno da pobedimo"

Košarkaš Zvezde veruje u crveno-bele i dobar rezultat u Kneževini, iako je svestan da neće biti lako

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde krenuli su zajedno sa fudbalerima istim letom u Monako, gde će oba crveno-bela tima igrati protiv Monaka u svojim evropskim mečevima. Prvi će igrati fudbaleri od 18.45 u četvrtak, dok košarkaši igraju u petak od 21.00 u šestom kolu Evrolige.

Košarkaš Zvezde Nemanja Nedović ističe da je njegov tim čeka jako težak posao u Monako.

- Očekuje nas jako teška utakmica, Monako igra sjajno, imaju 4:1 u Evroligi, mislim da im je budžet duplo veći nego prošle sezone, imaju sjajnu ekipu i na svakoj poziciji po dva vrhunska igrača. Neće biti lako, ali pokušaćemo na krilima ove dve pobede, u Evroligi i ABA ligi i da se vratimo sa pobedom u Beograd - rekao je Nedović, koji se nada i podršci Delija.

- Ja se nadam, nemam tu informaciju, ali se nadam da će biti naših navijača, to je mala hala, gde je svaki navijač značajan.

Nedović izlazi iz povrede i iz dana u dan sve više napreduje.

- Osećam se dobro. Iz meča u meč će biti sve bolje. i dalje nisam ni blizu svog maksimuma, ali potrebni su mi treninzi i utakmice.

Nada se Nedović i pobedi fudbalera protiv Monaka.

- Ni njima neće biti lako sigurno, ovo im je najbitnija utakmica. Koliko sam shvatio potrebna im je pobeda od 2:0 da prođu dalje - rekao je Nedović, ali su ga novinari ispravili da možda bude potrebno i 5:0, jer ne zavisi sve samo od Zvezde.

- Eto, to je najgore kada ne zavisi sve samo od tebe. Želim im sreću, pa se nadam da ćemo da slavimo zajedno.

On je veliki navijač Juventusa, pa mu ne prijaju rezultati tima za koji navija u Italiji.

- Ubo si me sa tom temom, jer sam veliki navijač, ali dešava se loša sezona, vraćamo se obavezama u prvenstvu - duhovito je odgovorio Nedović.

Dolazak Luke Vildoze unapredio je igru Zvezde i Nedović se raduje saradnjom sa Argentincem.

- Mislim da je Luka jako veliko pojačanje za našu ekipu, veliko je uživanje igrati sa takvim igračem. Ja sam odmah rekao da igrač koji je igrao pet godina u Španiji to je proveren igrač. Sigurno da je u 5 najboljih plejmejkera Evrope, možemo sigurno da napravimo dosta problema drugim ekipama.

Trener Saša Obradović je često pravio Zvezdi problem kada je igrao protiv nje, i sa Monakom i sa Asvelom.

- Monako i Asvel se malo razlikuju, Monako ima sjajan individualni kvalitet. Malo ćemo da ih analiziramo, da vidimo mane i splabosti, probamo da napadnemo tu i da tražimo šansu, ako dođemo u četvrtoj četvrtini sa opcijama za pobedu, mislim da sve može da se desi.

Nada se Nedović da će košarkaši biti na tribinama stadiona Luj II i da će bodriti fudbalere.

- Ja se borim za to, mislim da će i nama da znači da gradimo tu timsku atmosferu, međutim ima problema sa terminima za trening, dali su nam trening u terminu utakmice, videćemo - rekao je Nedović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    2. novembar 2022 | 13:40

    O cemu ovaj izgubljeni prica,koga ce bre da pobede😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA