Mesi otkrio svoj najteži poraz u karijeri: "Godinu dana nisam spavao zbog toga"

Naravno, u pitanju je finale SP 2014. protiv Nemačke

  • 0
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Fabio Soldini, nekadašnji agent Lionela Mesija, otrkio je javnosti jedan razgovor koji je imao sa asom Pari Sen Žermena 2015. godine!

Soldini je bio prvi Mesijev agent, otkrio ga je u Njuels Old Bojsu i "prebacio" u Barselonu, a pre sedam godina dobio je poziv od Lea da bude njegov gost u pomenutom gradu.

- Nismo se videli 10 godina i prvo što mi je rekao kada smo seli bilo je: "Fabi, već godinu dana ne mogu da spavam zbog finala SP protiv Nemačke. To je njegova ljubav. Ni Njuels ni Barcelona ni PSŽ. Argentina je njegova ljubav - rekao je Soldini.

Mesiju će ovaj Mundijal u Kataru biti psolednja prilika da sa nacionalnim timom bude prvak sveta. Mada on sam ne smatra da su Gaučosi favoriti.

- Kada pričamo o favoritima, imamo velike timove kao što su Brazil, Nemačka, Francuska, Engleska, Španija, siguran sam da sam zaboravio nekog. Ako moram da izaberem jednu ili dve reprezentacije, onda bih rekao da su Brazil i Francuska dva najveća kandidata za osvajanje titule - rekao je Mesi za Direkt TV.

Argentina će na SP igrati u grupi C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA