"Rasturaju nas, čelsijevci se ne čuju": Englezi fascinirani podrškom koju su BBB dali Dinamu u Londonu

Domaći navijači se nisu čuli od huka koji je dopirao iz grla Bed Blu Bojsa

  • 1
dinamo zagreb

Foto: Tanjug/Ap

Zagrebački Dinamo je porazom od čelsija u 6. kolu Lige šampiona, poslednjem za ovu sezonu, stavio tačku na učešće u eliti. Još jedan gostujući neuspeh pišu Hrvati (2:1) uprkos solidnoj partiji i dobrom otporu na terenu premijerligaša.

Tome gosti mogu da zahvale i energiji koju su bez prestanka dobijali sa tribina "Stamford Bridža" od velikog broja svojih navijača koji su, sudeči prema komentarima Engleza, fenomenalan utisak.

Čelsijevi navijači gotovo da se nisu čuli za vreme trajanja meča, pesma i buka je dopirala samo sa tribine na kojoj su bile smeštene gostujuće pristalice, što nisu propustili da pomenu engleski komentatroi ali i brojni fanovi londonskog kluba na društvenim mrežama.

Bilo je i komentara "Dinamovi navijači nas rasturaju", što je moguće i najslikovitiji opis navijačke dominacije Zagrepčana u prestonici Engleske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop

    3. novembar 2022 | 11:36

    Hajde da i mi probamo da se bavimo manipulacijom i obrnutom psihologijom kao i Hrvati sto rade, pa da ih prokomentarisem: Obicni divljaci! Nikada se nece kulturi nauciti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA