≫ 

Veliki problem za Nemačku: Zvezda reprezentacije propušta Svetsko prvenstvo u Kataru!

Panceri će biti bez svog prvog napadača

  • 1
Timo Verner, Fudbalska reprezentacija Nemačke Foto: Jvºrgen Fromme / AFP / Profimedia

Još jedna fudbalska zvezda propušta Svetsko prvenstvo u fudbalu zbog povrede. Već je poznato da tamo neće biti Dioga Žote, Pola Pogbe, Đorđino Vajnaldum, a njima se sada pridružio i Timo Verner.

Reprezentativac Nemačke doživeo je povredu skočnog zgloba na utakmici protiv Šahtjora iz Donjecka u poslednjem kolu Lige šampiona, a naknadni pregledi u Lajpcigu potvrdili su crne slutnje za ekipu Hansija Flika.

Lajpcig je na svom profilu na Tviteru obelodanio da će Verner biti van terena do kraja godine, što znači da ga neće biti sa Pancerima u Kataru, gde se Mundijal igra od 20. novembra do 18. decembra.

- Gorka poruka. Timo Verner je povredio levi skočni zglob na utakmici protiv Šahtjora iz Donjecka. Nažalost, današnji pregledi u Lajpcigu otkrili su pucanje ligamenta simdemoze. Timo Verner će zbog toga biti odsutan do kraja godine - stoji u saopštenju Lajpciga.

Podsetimo, Nemačka je u grupi E sa Japanom, Španijom i Kostarikom, a prvi meč Panceri igraju protiv Japana 23. novembra od 14 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • # @ #

    3. novembar 2022 | 17:17

    ekipa i z ukrajine kako se cita i izgovara SAHTAR-Shakhtar kao SAHTAR ili SAHTJOR Shakhtyor koji je iz belorusije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA