Milojević surovo iskren o debaklu u Monaku: "Evo šta je razlog ovakvog poraza"

Trener crveno-belih smatra da je odbrana bila ispod svog nivoa

  • 27
Miloš Milojević Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je posle meča da je njegov tim bio veoma loš u Monaku, da je primio naivne golove iz velikih individualnih grešaka i da je to razlog ubedljivog poraza od 4:1, kojim je njegova ekipa završila učešće u Evropi za ovu godinu.

- Osnovne stvari neke u defanzivi, koje obično dobro rešavamo. Nismo bili kompaktni, bili smo naivni, lako primljeni golovi iz velikih individualnih grešaka. To se ne prašta u ovakvim velikim utakmicama. Mislim da smo mogli da ih ugrozimo što se tiče naše ofanzive, ali ne možete nikoga da dobijete kada primite četiri gola - rekao je Milojević na pitanje o razlozima poraza, a zatim se osvrnuo i na to koliko ih je poremetio rano primljen gol.

- Svakako da jeste, ali mislim da ekipa kao što je Zvezda mora da reaguje stabilno i zrelo. Nekada primite gol, nekada ga date na vreme, ali ima još da se igra. Mi smo u tom trenutku ušli u kontra ritam, išli smo iz greške u grešku i to je nešto što nas je koštalo.

Ističe Milojević da je prioritet za ovu sezonu domaće prvenstvo i Kup.

- To je nešto što je prioritet. Ostaje žal što nismo prošli, naša brejk lopta je bila Budimpešta, ovo nam je bio bonus ovde. Opet kažem, previše za večeras. Hteli smo da dobijemo, išli smo ofanzivno, ali je protivnik kvalitetan, a mi nismo bili na top nivou večeras - zaključio je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA