≫ 

Milojević o ispadanju iz Evrope, prozvao je i novinare: "Navikli ste "po difoltu" na to, nije bilo tako"

Trener Crvene zvezde ističe da je njegov tim napravio veliki broj grešaka protiv Monaka

  • 16

Trener Crvene zvezde rekao je na konferenciji za medije da je njegova ekipa napravila veliki broj grešaka, a da se to na ovom nivou i protiv ekipe poput Monaka ne prašta.

Zvezda je završila učešće u Evropi za ovu sezonu, a Milojević smatra da je šansu trebalo tražiti ranije i da nije bilo realno ovde juriti pobedu.

- Gledali ste utakmicu, mislim da su uzroci poraza to što smo imali dosta problema po bokovima, nismo kotrolisali igru dva na dva. Jesu snažniji, imaju kvaliteta, ali mi smo imali fizički dva najmoćnija igrača Mitrovića i Bukarija. Meč smo prvih 5-6 minuta do tog gola otvorili kako treba. Posle gola je bila totalno druga slika, gde ne procenjujemo gde možemo da izgubimo loptu, ušli smou kontra ritam, sve se to odrazilo na ekipu koja se demoralisala, čak su mogli još da nas kazne još nekoliko puta. Tamo gde smo mi mogli da ih ugrozimo bili smo neodlučni. To protiv ekipe kao što je Monako ne može da prođe.

- U drugom poluvremenu smo ponovo primili nesrećan gol, to su detalji koji odluče. To što je bilo dobro u drugom poluvremenu je da nismo odustajali, jurili smo rezultat. Da nije bio ofsajd, to bi bilo 3:2 i opet imaš utakmicu. Njima je sve išlo, a nama ništa. Rezultat 4:1 je baš zakucavanje nas u tom smislu gde smo podeljeni u dve zone, nismo kompaktni, išli smo grlom u jagode, opet zadnji su minuti i ne mogu mnogo da zamerim igračima. Previše grešaka za dobru ekipu kakva je Monako - rekao je Zvezdin strateg na početku obraćanja novinarima.

Prisutne predstavnike "sedme sile" je zanimalo da li se Milojević kaje zbog nečega i da li bi promenio nešto, konkretno da li bi ubacio Srnića od starta.

- I da i ne. Hipotetičko je pitanje. Igrali smo ofanzivno jer nam je trebalo. Da bismo prošli dalje trebala nam je pobeda i za to nam trebaju naši najofanzivniji igrači. Ne slažem se da je problem u sredini, nego ste vi navikli "po difoltu". Nismo izgubili loptu na sredini kod prvog gola, ni kod drugog, ni kod trećeg ni kod četvrtog. A, da li bi bili čvršći da smo imali defanzivnog vezistu, to je sigurno.

Potom je upitan da prokomentariše celu evropsku sezonu svog tima.

- Bilo je hrabro da ovde prolaz tražimo za Evropu. Trebalo je da ostvarimo bolji rezultat s Monakom u Beogradu i protiv Ferencvaroša u Budimpešti, to je bila prekretnica. U sva tri gostovanja, protiv Trabzona sam imao najgori osećaj, jer sam mislio da smo tu imali više šansi, protiv Ferencvaroša smo imali Imamo neki sindrom da pravimo krupne greške, na ovoj sceni se to jako skupo plaća, na tome moramo da radimo, a čak greše i najiskusniji igrači. Za Zvezdu nije dobro da ne prezimi u Evropi, ali na greškama se uči - podvukao je Miloš Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel21

    3. novembar 2022 | 22:29

    Druze idi ostavi nas ,vise sredi frizuru caooo !!!!!!

  • Nikola-T

    3. novembar 2022 | 22:36

    Nije tim ti licno si napravio te greske od kad si dosao unistio si igru zvezde bezidejno,bez volje,bez plana zvezda nikad ovako nije igrala nema moral ni srce.

  • Rođo

    3. novembar 2022 | 22:34

    Ma nije valjda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA