Evo koliko je Zvezda zaradila ove sezone od Evrope

Imali su priliku crveno-beli da iskreiraju prolazak u nokaut fazu Lige Evrope ili nastavak takmičenja u Ligi konferencija i zarade dodatno

  • 38
Kevin Foland, Strahinja Eraković Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se oprostila od kontinentalne scene u grupnoj fazi Lige Evrope, ali je zarada od UEFA takmičenja svakako ostala posle dve pobede u grupi H, ali i u kvalifikacijama pre toga.

Sveobuhtvano, prihod kluba od evropskim nadmetanja iznosi 12.746.000 evra.

Da je pobedila u Monte Karlu, Crvena zvezda bi inkasirala 1,18 miliona ili 930.000 evra, ali prihod od UEFA bonusa zaključen je u petom kolu kad je na Marakani savladan Trabzon.

Imali su priliku crveno-beli da iskreiraju prolazak u nokaut fazu Lige Evrope ili nastavak takmičenja u Ligi konferencija, ali je poraz u Kneževini od 4:1 zaustavio njihov put ka novim evropskim uspesima, makar dok ova sezona traje.

Video: Prvo da krenem od sebe...: Prve reči Borjana posle debakla od Monaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko Bečejski

    5. novembar 2022 | 07:55

    Računate,koliko je zaradila od takmičenja,a ne računate koliko košta to takmičenje,putovanja,spavanja,,kazne sudije,troškovi organizacije utakmice,plate, afričkih i domaćih kapitalca,mislim da ne samo što im ništa nije ostalo već su ko zna koliko još u minusu

  • Terazije

    5. novembar 2022 | 08:39

    Kome su se to dlanovi usijali. Terzic se nesto ucutao pazite na njega smislja plan kako da se omasti. Troje najmanje da ga prate I svaki potroseni evro da se objavi.

  • Ajdemi

    5. novembar 2022 | 08:23

    Kako su igrali trebali bi kazne da plate a ne da zaradjuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA