Lazetić pred meč sa Partizanom: "Želim im sve najbolje, osim na utakmicama protiv nas"

- Moram da čestitam velikom gospodinu Gordanu Petriću na svemu što je radio ove sezone.

  • 9
Žarko Lazetić Foto: MN Press

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred meč sa Partizanom (19.30 časova, nedelja) da su crno-beli svakako favoriti, ali da će se tim iz Bačke Topole fokusirati na sebe.

- Naravno da su oni favorit, imaju uspeh u Evropi, a i teško ih je analizirati. Veoma su kvalitetni, defanzivna organizacija im je odlična, nepredvidivi su i nije lako pripremiti se za njih. Mogu da se adaptiraju na različite stilove i sisteme, zato ćemo morati da se fokusiramo na sebe. Pokušaćemo da budemo na najvišem nivou i bez obzira na to koliko je protivnik jak , nećemo odstupiti od našeg stila igre, jer je to jedini način da im se odupremo - zaključio je šef stručnog štaba plavo-belih.

Lazetić je dodao da su, osim Ćalušića koji ima crveni karton, svi ostali igrači na raspolaganju, dobro utrenirani i spremni za duel.

- Partizan ima strašan tim i da bi imali čemu da se nadamo moramo da budemo u najboljem mogućem izdanju, a da pri tom protivnik nema svoj najbolji dan. Nadamo se da će tako i biti, a mi ćemo uraditi sve što budemo mogli - rekao je Lazetić i dodao:

- Moram da čestitam velikom gospodinu Gordanu Petriću na svemu što je radio ove sezone. Podigao je svoju ekipu i drugi put zaredom im izborio proleće u Evropi. To je veliki uspeh na kome im od srca čestitam i želim Partizanu sve najbolje, osim na utakmicama koje igraju protiv nas.

Vezni igrač Ifet Đakovac je naglasio da ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika i da veruje da će ceo tim pružiti maksimum pred svojom publikom.

- Očekujem težak meč, ali mi u njega ulazimo spremni i motivisani i nadamo se što povoljnijem rezultatu. Verujem da ćemo i na ovom meču odigrati defanzivno dobro i da ćemo izvući dobar rezultat - rekao je Đakovac.

Video: Deca navijači Partizana viču Uprava napolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    5. novembar 2022 | 10:47

    Uvek ista prica pre utakmice sa ovim nabedjenim trenerima.

  • Vlado

    5. novembar 2022 | 12:37

    Dače si sami gol a nedaj bože da pofali biti če i penal,to su ti koji traže pravdu.Dosta više tih izjava i tog cirkusa.

  • Гоги-11

    5. novembar 2022 | 11:07

    Биће то заиста утакмица без напора😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA