≫ 

Lalatović najavio velike rezove u Radničkom: "Ne mogu igrači da igraju za menadžere, šestorica sigurno idu"

Trener Nišlija razočaran posle egala sa Kolubarom na Čairu

  • 4
nenad lalatović Foto: youtube/Mozzart Bet Super liga Srbije

Očekivao je, nadao se Nenad Lalatović pobedi Radničkog protiv Kolubare, potrebno je to bilo Nišlijama da prekinu mini-niz neuspeha, no rezultat nije došao, otud je i razočaranje krajnjim ishodom sa Lazarevčanima (1:1) veće i dublje nego inače u domaćem taboru, što nije krio, niti je želeo da sakrije strateg "Reala sa Nišave".

Lalatović je posle utakmice, zbog svega, najavio velike promene u timu koji je preuzeo početkom septembra jer jednostavno nije zadovoljan kadrom kojim raspolaže.

- Definitivno mora jedan dobar rez da se napravi ovde u Radničkom. Kažem, tek kad sam došao ja vidim zašto smo mi ovde. Tim jeste selektiran kako je selektiran, ali ovaj tim nisam selektirao ja, i budite sigurni da ću napraviti ozbiljan rez u decembru mesecu. Zahvaliću se sigurno šestorici, sedmorici igrača, dovešćemo nove, nema šta - najavio je Lalatović planove, a onda, u dahu, nastavio:

- Jednostavno, ne može Radnički da ima 17 bodova, to je sramota, to je malo u klubu u kojem su redovne plate, u klubu u kojem je sve u dan. Gde igrači lepo jedu, imaju lepo da spavaju i dobijaju redovne plate. Moraju mnogo bolje, moraju mnogo više, jednostavno nisam zadovoljan sa današnjom utakmicom. Ne kažem da igrači nisu hteli, nemam šta da im zamerim, moramo u završnici da budemo bolji, ne smemo da budemo alavi, ne smemo da gledamo ko će da da gol, da jurimo da igramo za te neke menadžere njihove da bi se oni prodali. Neće se niko prodati jer ja neću dozvoliti da se iko proda, ne može niko da ide iz kluba ako ga ja ne budem pustio. Napraviću dobar rez sa upravom kluba, dovešćemo sigurno četiri pet novih igrača, na proleće imamo mnogo lakši raspored i bićemo bolji nego što smo sada - optimista je strateg Nišlija.

Pogledajte i najzanimljivije momente sa utakmice na Čairu.

Video: Lalatović s decom davao izjavu: Nadam se da mi neki treneri neće ovo zameriti! Vidić me je gledao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braca

    5. novembar 2022 | 23:40

    Koliko god ga neko mrzeo ili omalovažavao ja verujem Lalatoviću. Te želje fudbalera da se dopadnu menadžeru su istina. Partizan je zbog toga izgubio titulu Evropskog prvaka svojevremeno.

  • Zemunac

    5. novembar 2022 | 22:44

    Živeo Lalatović i Pablo Eskobar !!!

  • Manjaca

    5. novembar 2022 | 22:53

    I kriv ti Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA