≫ 

Gomeš proglašen za igrača kola, nagradu usmerio za lečenje male Sofije

Nagrada je usmerena za lečenje Sofije Karadžić

  • 5
Rikardo Gomeš Foto: MN Press

Posle izbora za igrača meseca u oktobru, napadač Partizana Rikardo Gomeš proglašen je drugi put u ovoj polusezoni i za igrača kola Superlige Srbije.

Gomešu će biti uručen vaučer sponzora lige kompanije Mocart u iznosu od 50.000 dinara pred meč TSC -  Partizan u Bačkoj Topoli, a prema želji fudbalera, novčana nagrada će biti usmerena ka organizaciji "Budi human" i njenom korisniku Sofiji Karadžić (1368 na 3030) kojoj se kao bebi drugi put vraća leukemija.

- Presrećan sam što mogu i na ovaj način da pomognem ne samo deci, već i odraslima, jer je važno da svojim primerom ukažemo da je svaki dan u našem životu blagoslov i da treba da gajimo empatiju prema svakom čoveku. Danas ja to činim na ovaj način, a molim i vas da, uvek kada vidite baner sa nekim korisničkim brojem ili jednostavno vas pogodi nečija životna priča, a ima ih mnogo, izdvojite koliko god možete novčanih sredstava ili pošaljete jednu sms poruku i pomognete. O tome koliko je Bog važan u mom životu u mojoj porodici znate, jer za moj uspeh u karijeri i sreću moje porodice nisam zaslužan ja, već je to njegov blagoslov. Budimo zajedno, a ne jedni protiv drugih - poručuje Rikardo Gomeš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    6. novembar 2022 | 12:02

    Svaka čast!

  • Beograd Srbija

    6. novembar 2022 | 12:21

    -Bravo momce 🙏🙏🙏❤❤❤❤ svaka cast Riki, Partizan te vaspitava da budes sto jesi sada zivela Srbija ziveo Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA