Salah "proradio" onda kada se tome niko nije nadao: Egipćanin sa dva gola srušio Totenhem u Londonu

Važna tri poena za ekipu Jirgena Klopa

  • 0
Mohamed Salah Foto: Tanjug / AP

Nije ovo sezona Liverpula, ali njihovi navijači su večeras konačno imali razloga za veselje pošto su Redsi uspeli da slave u jednom od derbija kola protiv Totenhema u Londonu - 1:2 (0:2).

Jedini i isključivi "krivac" za ovaj rezultat je Mohamed Salah. Egipćanin kojeg gotovo da nije bilo od početka sezone po učinku večeras se pojavio, postigavši dva gola, čime je trasirao put ka trijumfu gostiju.

Prvi je stigao u 11. minutu utakmice posle dodavanja Darvina Nunjeza, a Egipćanin je u nastavku u 40. minutu uspeo da iskoristi veliku grešku odbrane rivala i da kazni Totenhem za veliko vođstvo na velikom odmoru.

U nastavku so videli kanonadu Totenhema preko Erika Dajera, Ivana Perišića, Rajana Sesenjona, ali niko od njih nije mogao da pronađe put do mreže. Ipak, zna se ko to uvek može - Hari Kejn koji je iskoristio sjajno proigravanje Dejana Kuluševskog čime je vratio Spurse u utakmicu.

Do kraja susreta videli smo po jednu dobru šansu na obe strane. Klemon Lengle je promašio glavom za Totenhem, a potom je Darvin Nunjez pogodio prečku posle šuta iz šesnaesterca.

Totenhem posle ovog poraza ostaje na četvrtom mestu na tabeli sa 26 bodova, dok je Liverpul uspeo da pretekne Fulam i sada je na osmom mestu sa 19 bodova.

Standings provided by Sofascore

Video: Zvezdi poništen drugi gol: Sudija svirao faul u napadu! Procenite da li je bio u pravu?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA