≫ 

Ibanjez, to se nikako ne sme u derbiju Rima! Brazilac tragičar Rome, Lacio uzeo sve protiv mrskog rivala

Sergej Milinković Savić, zbog kartona, preskočio derbi, Matić zaigrao u poluvremenu, ali svaka priča o sudaru najvećih rivala se svodi na kiks Brazilca

  • 0
roma lacio Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Lacija su, iz ugla njihovih navijača, upisali najvažniju pobedu sezone, to je, naravno, ona protiv najvećeg rivala Rome u velikom gradskom derbiju u okviru 13. kola Serije A - 1:0.

Centralna figura meča bio je defanzivac domaćih Ibanjez.

Većinski bordo-žuti "Olimpiko" svedočio je neverovatnom kiksu tragičara meča Rožera Ibanjeza koji je iz samo njemu znanog razloga pomislio da je dobra odluka da dribla u svom kaznenom prostoru - i napravio grešku karijere.

Španac Pedro je io blizu, ušao je u telo Ibanjezu, koji je tada već izgubio kontrolu lopte i posed, ona je stigla kao "na tacni" za Felipea Andersona, a ovaj ,spreman, dočekao poklon i doneo vođstvo - ispostavilo se i pobedu Laciju.

Nebeskoplavi su do tri boda stigli oslabljeni, nisu imali na raspolaganju najboljeg "pakera" ekipe i najvažnijeg Sarijevog aduta Sergeja Milinkovića Savića (zbog kartona), no nije se odsustvo Srbina toliko osetilo u napadu, istina nije bilo ni mnogo pretnji po Vučicu, osim ove koju je izrežirao igrač domaćih Ibanjez.

Nemanja Matić je osetio draž rimskog derbija u drugom poluvremenu, Murinjo ga je ubacio u vatru, međutim nije se rezultat menjao uprkos velikim naporima domaćih da makar dođu do egala protiv najvećeg rivala pred svojim navijačima.

Laciju je pobeda donela pomak na treće mesto, dok Roma ostaje peta.

Video: Direktan crveni karton za igrača Mladosti: Otvorenim stopalom u Kanginu potkolenicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA