≫ 

Dve majstorije Kostića u derbiju protiv Intera: Sjajne asistencije ukrasile trijumf Juventusa na Alijanc Areni

Kakav trk srpskog fudbalera, a onda i kakvo dodavanje za drugi gol

  • 2
Filip Kostić Foto: Twitter - Printscreen

Fudbaleri Juventusa su u velikom derbiju Serije A protiv Intera na domaćem terenu ostvarili trijumf koji će im mnogo značiti, pre svega na polju samopouzdanja pred nastavak sezone i sve to na krilima srpskog fudbalera - 2:0 (0:0).

U toj nameri im kao što rekosmo obilato pomaže Filip Kostić, koji je rešio da odmeni svog saigrača Dušana Vlahovića koji je povređen i koji nije bio ni u protokolu za današnji derbi sa Nerazurima.

Nije Fića postigao gol, ali je imao dve spektakularne asistencije za gol Juventusa, od kojih je prva stigla u 52. minutu. Pretrčao je više od polovine terena, a onda je elegantno vratio loptu unazad do Adrijana Rabioa koji je iz prve poslao loptu u prazan deo mreže.

Nešto kasnije, u 63. minutu Danilo je smestio loptu u mrežu takođe posle dodavanja Kostića, ali je taj gol poništen zbog igranja rukom u kaznenom prostoru.

U 77. minutu Kostić je zatresao i stativu i nije imao sreće da postigne gol za crno-bele iz Torina.

Ipak, naš sjajni Fića je u 84. minutu ipak stigao do svoje druge asistencije na meču. Sevenula je kontra Juventusa, Kostić je držao loptu u svojem posedu na ivici kaznenog prostora, a potom je pustio pas u padu ka Fajoliju koji je uspeo da zatrese mrežu i reši meč.

Pogledajte sjajnu asistenciju u videu koji se nalazi u vesti.

Video: Urošević o evrogolu iz slobodnjaka kojim je doneo pobedu Partizanu: Definitivno najomiljeniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоги-11

    6. novembar 2022 | 22:54

    Јбт колко вар поквари фудбал... поништи гол јувентусу због руке а противник држи човека за руку у коју га погађа лопта.... ако овако играње руком не би био пенал зашто онда поништити гол??

  • aleksandar

    7. novembar 2022 | 07:31

    Jubentus ima super igrace s jako lose organizovanu igru.Trener nula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA