≫ 

Haos u borbi za pehar: Sudija podelio 10 crvenih kartona, meč Boke završen pre vremena

Duel Rasinga i Boke završen pre isteka 120. minuta

  • 6
Sudija Boka JUniors Printskrin: Youtube/TU CRACK !

Veliki haos viđen je u Argentini, u noći između nedelje i ponedeljka tokom meča Superkupa između Boke Juniors i Rasinga koji je završen minut pre vremena!

Razlog je taj što Boka nije dovoljno igrača da privede meč kraju, jer su posle gola Rasinga za pobedu u 119. minutu ostali sa samo četvoricom igrača.

Ukupno je viđeno 10 crvenih kartona. Najpre dva u sudijskoj nadoknadi regularnog dela, kada su Sebastijan Vilja i Johan Karbonero ušli u klinč, da bi Bokin Alan Varela morao ranije na tuširanje u 100. minutu.

Ekspolija isključenja viđena je u pomenutom 119. minutu kada je Karlos Alkaras dao gol u 119. minutu za trijumf Rasinga, a isti je proslavio tako što je slavio ispred tribine sa Bokinim navijačima.

Fakundo Teljo, sudija kojiće deliti pravdu i na Svetskom prvenstvu, najpre je dao crveni karton Alakarasu, a potom još jednom Rasingovom i pet Bokinim igračima, uključujući i trenera Huga Ibaru kao 11. osobu koja je isključena.

Inače, Trofej de Kampeones je takmičenje u kom se za pehar bore prvak države i osvajač Kupa. S obzirom na to da je Boka vlasnik oba naslova, Rasing je kao vicešampion igrao "baraž" protiv finaliste Kupa Tigrea i slavio je sa 2:1.

Video: Pogledajte kako slave navijači Boke Juniors u Argentini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    7. novembar 2022 | 10:41

    Jos jedan dokaz da nema vise fudbala iz dna duse vec se umesao novac i mafia.

  • Iggy

    7. novembar 2022 | 07:48

    Zar nije pravilo da se vec posle 3 iskljucenja za jednu ekipu prekida utakmica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA