≫ 

Kralj najavio određena pojačanja Partizana posle žreba za Ligu konferencija

"Uveren sam da ćemo i mi kao tim dodatno napredovati tokom pauze", poručio je sportski direktor crno-belih

  • 6
Ivica Kralj Foto: MN Press

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj prokomentarisao je žreb za 1/16 finala Lige konferencija u kom su crno-beli izvukli moldavski Šerif!

S obzirom na to da je bio povlašćen na žrebu, Partizan će prvi meč igrati 16. februara u gostima - dok je revanš u Humskoj na programu sedam dana kasnije.

- Rekli smo i pre samog žreba, koja god ekipa da dodje, biće sigurno velika borba, jer svaki tim želi da se plasira u završnicu takmičenja. Rival nam je Šerif, koga se sećam po dobrom još iz igračkih dana, pošto smo pre 20-tak godina imali priliku da ukrstimo koplja na terenu. No, nije to sada ista priča, sećamo se da su prošle godine eliminisali Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što znači da imaju kvalitet - rekao je Kralj i dodao

- U svakom slučaju, verujem da su pred Partizanom dva veoma interesantna meča. Uveren sam da ćemo i mi kao tim dodatno napredovati tokom pauze, da će se igrači valjano pripremiti za nastavak sezone. Vratio nam se već Danilo Pantić i to mnogo znači, oporaviće se i pripremiti i ostali momci koji kubure sa povredama, a biće i nekoliko pojačanja na određenim pozicijama kako bismo imali širi spektar rešenja i veći kvalitet.

Video: Pogledajte evrogol Uroševića iz drugog ugla: Ubijanje pauka iz slobodnjaka izazvalo delirijum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA