"Nekom je ovaj stadion bliži od Marakane, nema opravdanja": Delije pozvale navijače za meč protiv Čukaričkog

Meč je na programu u četvrtak, 10. novembra s početkom od 18 časova i 45 minuta

  • 9
Delije Sever Printscreen: Youtube / FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pred sobom imaju još dve utakmice u prvenstvu pre nego što odu na zasluženu pauzu zbog Svetskog prvenstva u Kataru. Dve utakmcie od izuzetne važnosti, prva protiv Čukaričkog, dok je druga protiv Radnika, dok je za ovu na Banovom brdu stiglo i saopštenje navijača.

Najvatrenija pristalice kluba sa Marakane su izdale saopštenje u kom zovu i ostale navijače da u što većem broju dođu na utakmicu, kako bi igračima pružili podršku zbog svih dosadašnjih rezultata.

Saoštenje prenosimo u celosti.

- Verovatno spada u red najtežih gostovanja a u sred Beograda je! Sledeće kolo igramo u četvrtak u 18:45 na Banovom rdu protiv Čukaričkog! Da li ima potrebe naglasiti koliko je bitno da zadržimo +7 na kraju polu sezone?! Istočna tribina stadiona na Banovom Brdu prima 3000 ljudi. Svaku utakmicu na Marakani gleda bar 4000-5000 ljudi. Ni sada ne bi smela da se oseti razlika od par autobuskih stanica, a nekome je čak ovaj stadion i bliži od Marakane! Zato pozivamo sve Zvezdaše da u četvrtak od 18:45č ispune istočnu tribinu stadiona na Banovom Brdu i da se zajedno sa igračima izborimo da ostane +7 nakon Čukaričkog i gostovanja u Surdulici!

Podsetimo, meč između Crvene zvezde i Čukaričkog je na programu u četvrtak, 10. novembra, s početkom od 18 časova i 45 minuta.

Video: Postoji očigledna namera da se Zvezdi našteti: Mrkela surovo iskren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA