≫ 

Milojević pred Čukarički: "Imamo određenih problema, ali mislim da će sve biti u redu"

Crveno-bele je pokosio stomačni virus

  • 7
CRVENA ZVEZDA KZM Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 časova igraju zaostali meč 7. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog!

Tom prilikom, svoja očekivanja pred duel na Banovom brdu izneo je trener srpskog šampiona Miloš Milojević koji je istakao da zdravstvena situacija baš i nije najbolja, te da ima jednu dilemu kada je u pitanju pozicija defanzivnog veznog.

- Imamo nekoliko igrača koji su imali problem sa stomačnim virusom, ali je situacija sve bolja. Imamo dan i po do početka utakmice i mislim da će sve da bude u redu sa igračima koji su imali problem. Kada su u pitanju Mijailović i Sanogo, uvek gledamo ko je trenutno u boljoj formi, jer su i Mijailović i Sanogo kvalitetni igrači. Znamo šta Sanogo može kad je spreman i prvo je bilo pitanje da li će uopšte igrati do kraja sezone, ali evo, već trenira sa nama. Možda nije za 90 minuta u ovom momentu, ali je igrač koji nam mnogo znači - rekao je Milojević i osvrnuo se na rivala:

- Čukarički je u malom padu rezultata, ali ima dobar trend igre, kvalitetna su ekipa sa sjajnim igračim kadrom i posebnim talentom u ofanzivi. Imali su nesreću da ne ostvare povoljan rezultat na nekoliko utakmica, ali u pripremi meča im ukazujemo maksimalno poštovanje i spremamo se za susret, ne gledajući njihovu trenutnu formu.

Boje Čukaričkog brani i Vladimir Lučić, Zvezdin talenat koji se kali na pozajmici.

- Lučić je kvalitetan igrač, igra u dobroj ekipi i definitivno je momak na koga treba da obratimo pažnju. U konkurenciji je na poziciji gde imamo najviše igrača i morali smo da budemo realni i svesni da je njemu najbitnija minutaža i to da konstantno igra. On to sjajno koristi u Čukaričkom, a za dalje ćemo videti kad se završi sezona.

Hvali Milojević i talentovanog Mijatovića.

- Videćemo da li će Mijatović početi, ali razgovarali smo i izuzetno sam zadovoljan odnosom, radom i talentom koji pokazuje. Ako bude radio kao do sad i ispravljao ono što treba, dobiće podršku od svih u stručnom štabu. Smatram da treba da se fokusira samo na prvi tim, da se bori za pet ili 50 minuta i da u tom slučaju nagrada za njega, nas i navijače neće izostati.

Video: Milojević: Najbitnija su nam tri boda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • problem nije

    9. novembar 2022 | 17:16

    a niko nece ni odgovarati za van la para, risairo, dioni, bakajoko, picini, falcineli, falko, motika, azarov, prucev,kulibali, ...

  • pitam zbog zabrinutog komsije

    9. novembar 2022 | 17:17

    da li na mestu zvezdinog centarfora treba da igra lik koji nije sposoban da postigne gol ni na svakoj cetvrtoj utakmici

  • AKO TREBA

    9. novembar 2022 | 17:15

    DA PLATIMO DA NEKO ODVEDE pesica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA