Murinjo besan na svog igrača: "Izdao je klub, odmah posle meča sam mu rekao da napusti Romu"

Nije želeo da otkrije ime, ali se sumnja da je mislio na Karsdorpa

  • 0
Žoze Murinjo

Foto: Tanjug/AP

Trener Rome Žoze Murinjo imao je zanimljivu konferenciju u sredu veče, nakon što je njegov tim odigrao nerešeno protiv Sasuola u gostima!

Roma je povela sa 1:0 u 80. minutu, da bi se domaćin vratio pet minuta kasnije i preko Pinamontija je poravnao na 1:1. Tom prilikom Murinju je nešto i te kako zasmetalo, jer je javno poručio da ga je jedan fudbaler izdao i da može da ide.

- Igrali smo dobro. Izašli smo iz dve teške utakmice i želeli smo da pobedimo. Uprkos svemu, žao mi je jer je napor ekipe koja je igrala dobro izdao jedna igrač sa neprofesionalnim stavom. Razgovarao sam sa njim posle meča i rekao sam mu da napusti klub u januaru, ali ne znam šta će na kraju uraditi - rekao je Murinjo.

Portugalac nije želeo da otkrio njegovo ime, ali jeste tod a je nakon meča razgovarao sa pomenutim Ejbrahamom i tim neimenovanim igračem. S druge strane, mediji u Italiji smatraju da je to Rik Karsdorp po čijoj strani je i pao gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA