Milojević: Ovo je pobeda kolektiva! Kerkez: Sami smo dozvolili da izgubimo!

Pogledajte šta su trener Zvezde i Čuke rekli posle derbija

  • 2

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević s osmehom na licu dočekao je kraju utakmice protiv Čukaričkog u kom je njegov tim slavio sa 2:0.

Golove za Zvezdu su postigli Aleksandfar Katai i Kings Kangva, uz napomenu da je srpski šampion u 14. minutu ostao bez Aleksandar Pešića koji je izašao zbog povrede.

- Ne može da se kaže da se osećao njegov nedostatak, jer je Katai imao jako dobru utakmicu. Jeste da smo morali malo da se adaptiramo i video se njegov kvalitet. Ovo je pobeda kolektiva. Imali smo dovoljno dobrih igrača na utakmici. Pavkov, izmene na meču... - bio je kratak Milojević.

S druge strane, trener Čuke Dušan Kerkez je rekao:

- Falili su nam golovi, u prvom delu smo imali situacije da šutiramo na gol. Previše smo kompolikovali. To je falilo, gol. U ovom momentu, čestitam Zvezdi na pobedi. Mi smo probali, ali nismo bili dovoljno konkretni. Sami smo dozvolili da izgubimo i da deluje da je bilo lako. Mora puno bolje.

Podsetimo, Zvezda je trijumfom nad Čukom pobegla Partizanu na +10, jer su crno-beli neočekivano poraženo od Spartaka u Humskoj.

Video: Gol kakve Katai retko postiže: Trzaj glavom u suprotan ugao iz teške pozicije, Zvezda vodi na Brdu

Video: Kangva oteo loptu pred kaznenim prostorom Čukaričkog, pa završio akciju kojom je doneo pobedu Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA