≫ 

Foto-ubod: Džajić u javnosti prvi put posle operacije, nasmejan obavio "zvezdašku dužnost"

Legendarni fudbaler Crvene zvezde se pojavio na biračkom mestu kluba

  • 1
Dragan Džajić, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Izbori u fudbalskom klubu Crvena zvezda su u punom jeku, iako se na njima nalazi samo jedan kandidat - aktuerlni predsednik Svetozar Mijailović. Crveno-beli su se ipak okupili prvog dana, legende, fudbaleri, ali i članovi ekipa, te su obavili svoju "zvezdašku dužnost".

Među mnogim poznatim licima na Marakani se mogao videti i nasmejani Dragan Džajić koji se pojavio prvi put u javnosti otkako je imao operaciju.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde je u oktobru imao rutinski zahvat na kuku, gde ga je operisao doktor Zoran Baščarević. Mnogi su odmah očekivali i veoma brz oporovak što je pokazao i sam Dragan Džajić.

Džajić trenutno vrši funkciju počasnog predsednika, dok će se od iduće sezone iz upotrebe povući broj 11 u njegovu čast.

Izuzev Džajića, glasačku dužnost su obavili još meni legendarni fudbaleri poput Duleta Savića, Vladimira Petrovića Pižona, Zdravka Borovnice...

Video: Legendarni Dragan Džajić ide na operaciju, našalio se na prijemu u bolnicu: Biću spreman za Kamerun

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    12. novembar 2022 | 20:06

    Legendi nacionalnog i sire Dzajicu,najpre brz i uspesan oporavak.Covek koji je zasluzan za lepotu i kreaciji naseg fudbala i sire!!!!Naravno,da to mladi i njegova generacija mnogo postuju!!Ali,nemoze se prenabregnuti,peh koji doziveo stavljajuci mu licice na ruke neoravedno!?Tu su se mnogo obrukali u to vreme resorna ministarstva,tuzilastvo i sudstvo?!Bruka nezapancena,sto je se i dokazalo kasnije na sudu??,Neka ga Bog cuva da legenda bude pozitivan primer mladima. narastajima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA