≫ 

Srbin koji je odabrao Nemačku samo zabrinuo Napoli: Spaletijeva "skvadra" nezadrživo hita ka tituli!

Bravo za Samardžića, ali ovaj Napoli je nešto posebno

  • 0
FK Napoli - FK Udineze Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Napolija na najbolji mogući način završili su predmundijalski deo sezone, moćno i autoritativno i deluje da ih ništa ne može zaustaviti na putu ka dugo čekanom trofeju u Seriji A.

Spaletijev tim je u okviru 15. kola "Kalča" pobedio Udineze 3:2, upisao 13. trijumf, ima i dva remija, nijedan poraz i suvereni je lider italijanskog šampionata. 

Prvi pratioci Napolitanaca Milan i Lacio, uz meč manje, imaju i 11 bodova manjka naspram zahuktalog brzog voza iz Napulja.

Podno Vezuva se ove sezone igra spektakularan fudbal, napadački, efikasan, uzbudljiv, Napoli je daleko najefikasniji tim lige sa 37 golova, a protiv "Zebri" mrežu su pogađali provereni aduti domaćina, ubitačni Osimen, Zjelinski i Elmas.

Makedonac je bio i asistent kod gola Zjelinskog i nastavio da pruža sjajne partije.

Međutim, pravo niotkuda bilo je i male drame na "Maradoni" posle rutinskih 3:0 za Napolitance. Gosti su izrežirali triler završetak u samo nekoliko minuta, golovima Lazara Samardžića i Ilije Nestorovskog, pa je sam finiš meča protekao u zebnji domaćina da mogu prosuti sve što su napravili dotad.

Nije, ipak, došlo do senzacije, Udineze nije imao kapaciteta da izvede senzacionalan rezultat, domaći su se pribrali i konsolidovali posle neprijatnih scena, pa su na kraju, posle neočekivanih problema, uspeli meč da privedu kraju.

Strelac gola za goste, pomenuti Samardžić, potvrdio je sjajnu formu i ovom prilikom, podsetimo da je reč o momku koji je trenutno privržen nemačkoj reprezentaciji iako je dobio jasne signale iz Srbije da reprezentativnu karijeru gradi sa Orlovima. Zasad, na listi je mlade reprezentacije "Pancera" što ostavlja nadu da kao senior može preobući dres i priključiti se selekciji zemlje odakle vuče korene.

Standings provided by Sofascore

Video: TSC-u trebao samo minut da postigne gol: Đakovac tačno u 56. sekundi matirao golmana Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA