Poraz za Lalatovića i Radnički u Bačkoj Topoli: TSC ubedljiv, dali gol u 1. minutu, pa zatvorili meč

Veoma ubedljiva izvedba TSC-a na ovo meču

  • 3

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su u 19. kolu Superlige Srbije, gde su gostovali ekipi TSC-a sa ubedljivih 2:0.

Veoma zanimljiva i napadački nastrojena utakmica viđena je na severu Srbije. TSC je od samog početka uspostavio inicijativu i poveli su već u 1. minutu susreta preko Đakovca, čime su donekle i nagovestili mogući epilog.

Ključni dvojac je bio Đakovac - Ilić kod tog gola. Bivši fudbaler Crvene zvezde je probacio loptu za Ifeta Đakovca, a ovaj je sa nekih 16 metara uspeo veoma lepo da pogodi nebranjeni ugao gola Rostića, čuvara mreže Radničkog, te tako svoju ekipu i dovede u prednost.

Radnički je napadao, želeo je do izjednačenja, ali jednostavno lopta nije htela u gol.

Drugo poluvreme je bilo znatno drugačije, pre svega zbog činjenice da je štoper Radničkog, Etongu, iz Kameruna, uspeo da zaradi veoma brza dva žuta kartona i da dobije isključenje. Prvo je načinio bezazlen faul na centru igrališta, da bi potom nehotice kopačkom udario golmana Veljka Ilića, što je bilo dovoljno za isključenje.

Kasnije je TSC uspeo da stigne i do još jednog gola preko Miloša Cvetkovića, nekadašnjeg beka Crvene zvezde, čime je stavljena tačka na ovaj meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meraklija63

    12. novembar 2022 | 19:37

    Neznam od kada se u Srbiji kaže "izvedba" ti mora da si zaluto ko god onaj što je prenosio meč,opšta hajka protiv Radničkog i Lalata pošto je pokazo zube protiv svojih cigana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA