≫ 

"Neki igrači su bili goli kad sam im saopštio odluku za Katar": Van Gal je zaista iznenadio reprezentativce

Selektorske muke

  • 1
Luj Van Gal Van Gal na konferenciji Junajteda, Foto: Printscreen Youtube

Selektor reprezentacije Holandije Luj Van Gal otkrio je medijima u svojoj zemlji određene probleme sa kojima se susreo tokom zvanja igrača koje je izabrao za Mundijal. Zbog vremenske razlike između Holandije i pojedinih zemalja u kojima igraju reprezentativci koje je zvao, dolazilo je i do takvih momenata da je nekolicinu njih zatekao još bunovne u krevetu. a neke i potpuno obnažene.

Sve ih je zvao putem video poziva i doneo im lepe vesti, mada je pojedine morao da obavesti da nisu na spisku za Katar.

- Nije lako saopštiti igračima da nisu na spisku - rekao je iskusni stručnjak, pa otkrio kakve je još poteškoće imao prilikom poziva.

- Nije ovo bio nimalo lak posao, da vam kažem. Morao sam da uzmem u obzir to da neki igrači igraju u Engleskoj. Znate da postoji vremenska razlika i zato sam neke igrače zaticao još u krevetu, neke i potpuno gole, tek su se bili probudili kad sam ih zvao - otkrio je Van Gal "škakljive" epizode.

Nekolicina igrača koji brane boje engleskih klubova su ostali bez poziva za Svetsko prvenstvo, poput Botmana iz Njukasla i Van de Beka iz Junajteda koji nije najbolje primio tu vest pa je imao svašta da kaže na račun aktuelnog selektora.

Video: Zvezda Onlyfansa koja je dala nepristojnu ponudu legendarnom golmanu: Obećala mu užitak za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA