≫ 

Tuga, čemer, Everton: Karamele primile sedam golova u četiri dana od Bornmuta, lud preokret Totenhema

Liverpul lagano slavio, Notingem minimalcem srušio Kristal Palas

  • 0
Frenk Lampard Foto: Tanjug - AP

Katastrofalnoj sezoni Evertona se ne nazire kraj i možda je baš ova jednomesečna pauza zbog Mundijala bilo ono što je potrebno Karamelama kako bi se resetovale i izbegle selidbu u Čempionšip. Danas je tim iz Liverpula ponovo, kao i pre četiri dana, poražen na Vitalitiju od Bornmuta, ukupno tako primivši sedam golova na dva meča - 3:0 (2:0).

Tužno, bledo, bezidejno, Everton je igrao kao da uopšte ne želi da se bori za tri boda. Već posle pola časa igre delovalo je da ih čeka ista sudbina kao sredinom nedelje u Liga kupu kada su poraženi sa čak 4:1. Ako su tada mnogi pomislili da je rezultat prosto nerealan, onda je ovaj danas potvrda da su Karamele u potpunom "kanalu".

Povele su Trešnjice preko Tavernijea još u 18. minutu utakmice, a sedam minuta kasnije je Kifer Mur duplirao prednost. Konačan rezultat postavio je Entoni u 69. minutu meča posle asistencije Kuka.

Najinteresantniji meč gledali smo u Lodnonu, gde je Totenhem posle preokreta i to veoma neobičnog za samo dva minuta uspeo da savlada Lids - 4:3 (1:2).

Činilo se da će gosti uspeti da odnesu tri boda sa teškog gostovanja, pošto su čak tri puta vodili zahvaljujući golovima Samervila iz 10. minuta, Rodriga iz 43. minuta, a potom i istog igrača iz 76. minuta. Međutim, svaki put bi domaći odgovarali. Prvo preko Kejna iz 25. minuta, onda preko Dejvisa u 51. minutu, a naposletku je Bentankur doneo tri boda Pevcima pogocima u 81. i 83. minutu.

Lester igra fantastično, a potvrda za to je novi trijumf na gostovanju Vest Hemu (0:2), Liverpul je bez većih poteškoća savladao Sautempton (3:1), dok je Notignem Forest stigao do minimalnog trijumfa nad Kristal Palasom (1:0).

PREMIJER LIGA - 16. KOLO

Subota

Mančester siti - Brentford 1:2 (1:1)

Bornmut - Everton 3:0 (2:0)

Liverpul - Sautempton 3:1 (3:1)

Notingem Forest - Kristal Palas 1:0 (0:0)

Totenhem - Lids 4:3 (1:2)

Vest Hem - Lester 0:2 (0:1)

Njukasl - Čelsi 1:0 (0:0)

Vulvs - Arsenal (20.45)

Nedelja

Brajton - Aston Vila (15.00)

Fulam - Mančester junajted (17.30)

Standings provided by Sofascore

Video: TSC-u trebao samo minut da postigne gol: Đakovac tačno u 56. sekundi matirao golmana Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA