≫ 

Lalatović udario na Lazetiće: "Lako je kada ti brat sedi u Fudbalskom savezu, pa ga se sve sudije plaše"

Ustremio se trener Radničkog iz Niša na svog kolegu sa klupe TSC-a, Žarka Lazetića

  • 10
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od TSC-a na gostujućem terenu (0:2) čime su maksimalno zakomplikovali svoj "život" u Superligi Srbije.

Trener Nišlija, Nenad Lalatović istakao je na početku konferencije za medije da je prezadovoljan uslovima koje je zatekao u Bačkoj Topoli, istakavši kako klub zaslužuje da nastupa u Evropi.

- Čestitam TSC-u na pobedi i na trećem mestu, što je zasluženo. Ja sam prvi put ovde na ovom stadionu i ovo što sam video, klub apsolutno zaslužuje da nas predstavlja u Evropi, sa ovakvim stadionom i uslovima koje poseduje. Ja od srca želim da izađu u Evropu.

Međutim, vrlo brzo se osvrnuo i na svoju izjavu posle utakmice koju je dao za kamere TV "Arena Sport", a gde je rekao da mu je sudija pre meča rekao da mu je naređeno da će ga isključiti za prvu oštriju reakciju. Optužio je Lazetića da bespotrebno diže tenziju.

- Ja spuštam loptu, a Lazetić je diže. Lako je to kad ti jedan brat sedi u Fudbalskom savezu, pa ga se sve sudije plaše, a on je ovde trener. Ja pokušavam da budem fin - rekao je Lalatović.

Pomenuo je Lalatović na konferenciji i predsednika Sudijske komisije, Dejana Filipovića, za kojeg kaže da daje instrukcije sudijama kako da postupaju sa njim.

- Gospodin Filipović je rekao sudijama na predavanju u Pazovi da kada gospodin Lalatović napravi reakciju, da me isključe. Prosto takve stvari se dešavaju u srpskom fudbalu da jedan trener ima svu slobodu i da prigovara sudiji a da drugi ne sme da kaže ništa.

Dodaje da će situacija u narednom prelaznom roku biti izuzetno teška i nezgodna.

- Trenutno smo u nezgodnoj situaciji, moraćemo dovesti sigurni jedno 5-6 igrača da bi izašli iz ovoga. Ne bih komentarisao fizičku spremu igrača, imamo dobar napad, dobru tranziciju, zadnja linija mora da se popravi. Doći će još igrača, ja ne volim da igram defanzivno, da izađem visoko - zaključak je Lalatovića.

Video: Lalatović šokirao: Sudija mi je rekao da ima naređenje odozgo da me isključi šta god uradim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA