≫ 

Petrić kratko sumirao sezonu njegovog Partizana: "Sve ovo su igrači napravili, oni su najzaslužniji"

Trener crno-belih žali samo zbog velikog broja povreda koje su se nanizale u poslednje vreme

  • 5
Gordan Petrić

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan je pobedom stavio tačku na prvi deo sezone u Superligi, nije bilo lepo za oko ali je bilo taman dovoljno da se slomi neugodni Pazar i da se u dobrom raspoloženju ode na dugu pauzu koja sledi. Jović je, kad niko drugi nije mogao, matirao goste i najzaslužniji je što u Humskoj nije viđena nova neprijatnost po viceprvaka države.

Mirnije se spava sada nego posle Spartaka, ali glavni utisak koji prevladava posle svega je da je Partizan prelako dopustio Zvezdi da na odmor ode sa 10 bodova vođstva.

O tome je već pričao Petrić, i pričaće u danima koji dolaze, a nakon Novog Pazara je konstatovao trijumf i borbu igrača kao najveću vrednost ekipe sa meča.

- Mogu biti zadovoljan iz prostog razloga što smo uzeli tri boda. Bili smo bolji danas nego protiv Spartaka, to se i videlo, mogli smo možda u prvom poluvremenu da damo koji gol, ali ono što mi je žao je da su se igrači stvarno istrošili. Videli ste, i Rikardo se povredio, Terza mali se juče povredio na treningu, i Traore na zagrevanju se povredio. To je zamor materijala. Meni je žao što se to desilo i ono što nisam hteo da se desi sa tim igračima. Stvarno su pružili maksimum u ova dva meseca. Dobro je što je odmor i što mogu da se oporave - mirno je rekao Petrić.

Nije želeo trener Partizana da se upušta u dublju analizu Partizanove sezone sa njim na čelu, to je ostavio za neko naredno vreme.

- Ne bih o tome da pričam, verovatno će biti priče narednih dana da vidimo šta je to bilo u tri meseca. Ono što mogu da kažem, to sam rekao i na prvoj utakmici kada sam došao, i na ovoj sad poslednjoj, da su igrači ti koji su sve ovo izneli i njima sve čestitke - pohvalio je svoje momke Petrić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivo

    13. novembar 2022 | 18:05

    -10 ... nemamo sta dalje da pricamo.

  • Partizana BG

    13. novembar 2022 | 18:31

    Reko ja danas u jednom komentaru kako će sve ovo predstaviti kao uspeh... JOOOOOJ

  • Uprava I trener

    14. novembar 2022 | 10:36

    Da se zna, najuspesnija sezona u poslednjih 10 godina. Radujemo se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA