≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa Marakane odgovorili Partizanu: "U glavi vam samo Zvezda, prvi smo tražili smenu Filipovića"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se bura posle utakmice u Surdulici

  • 83

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik na dramatičnom gostovanju u Surdulici, koje je rešeno golom Aleksandra Kataija iz 92. minuta iz slobodnog udarca - 1:2 (0:1).

Svemu tome prethodio je sporni momenat kada je Milunović pao na ivici kaznenog prostora, zbog čega je sudija Nenad Minaković dosudio pomenuti slobodan udarac, smatrajući da je to bio prekršaj.

Međutim, to se nije svidelo taboru večitog rivala, koji je brzo na društvenim mrežama okačio snimak pomenutog detalja uz natpis "Filipoviću, dokle više?!", aludirajući na predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Nije se mnogo čekalo na odgovor sa Marakane, pošto je Crvena zvezda na svom Tviter nalogu "retvitovala", odnosno ponovo podelila tvit Partizana, a na sve to je dodala svoj opis situacije.

- U glavi samo Zvezda Crvena... Drago nam je kada i najveći rival na svom zvaničnom nalogu objavljuje kadrove sa Zvezdinih mečeva. Lepo je znati da smatraju da njihovi navijači treba da prate Crvenu zvezdu i to u toku mečeva svog kluba. Inače, mi smo prvi istakli zahtev za smenu Filipovića - poručili su iz Zvezde.

Na početku vesti pogledajte snimak koji je podigao toliko buke, a u anketi ispod glasajte da li je sudija Nenad Minaković doneo pravičnu odluku.

Da li je postojao prekršaj pre gola Aleksandra Kataija?

Glasajte

Video: Katai Zvezdin spasitelj u 92. Kakva majstorija iz slobodnjaka: Lukavo uhvatio golmana na krivoj nozi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA