≫ 

Milenkovićev meč za zaborav: Leao mu pobegao kod prvog gola, u 92. autogolom doneo Milanu pobedu

U igri bili i Jović i Terzić, ali je Bleki obeležio utakmicu

  • 5
nikola milenković Foto: twitter/Gol12Futbol

Fudbaleri Milana porazili su Fiorentinu na svom terenu u meču 15. kola Serije A, poslednjeg pred mundijakslu pauzu, rezultat je bio 2:1, a najodgovorniji za takav ishod bio je srpski defanzivac Nikola Milenković. Štoper Viole se najblaže rečeno nije proslavio kod oba gola domaćih, u obe situacije ključno je i loše reagovao da se one završe pogocima domaćeg tima, ali je ipak najvažnije od svega da se ni on, a ni Jović koji je kasnije ušao na teren, nije povredio.

U drugom poluvremenu zaigrao je i treći srpski legionar u timu iz Toskane Aleksa Terzić.

Pogledajte kakao je Milenković "ispao" kod prvog gola Milana kada je izašao visoko na Leaoa, ovaj mu potom pobegao posle asistencije i rutinski savladao golmana gostiju, dok ga je srpski fudbaler uzalud jurio.

Egal na "San Siru" doneo je Čeh Barak u 28. minutu i taj rezultat bio je na snazi do samog kraja meča, delovalo je da će taj pogodak Fiorentini biti dovoljan za bod na terenu favorita, ali onda je ponovo Milenković sebi prilepio etiketu tragičara.

Srpski štoper se našao u vrlo nezgodnoj situaciji posle centaršuta sa desne strane, lopta je preskočila i golmana gostiju, odskočila i iznenadila Milenkovića, pogodila ga u telo pre nego što je uopšte i mogao da odreaguje - i odsela u mreži.

Pogledajte i tu situaciju u nastavku.

Milanu je ova pobeda donela kakv takvu ndu u šampionskoj trci sa Napolijem koji je na osam bodova odstojanja siguran na liderskoj poziciji i mirno čeka nastavak sezone. Fiorentina, koja je pretrpela prvi poraz posle tri vezane pobede, nalazi se na desetoj poziciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • znaci

    13. novembar 2022 | 20:22

    spreman za mundijal

  • miki

    13. novembar 2022 | 20:41

    Grneralno odbrana nam je suplja, mogu svi da nas napune al imamo dobar napad i sredinu pa se nadam da mozemo da prodjemo grupu. Digla se velika euforija nemojte se iznenaditi ako primimo petardu od Brazila, mi nemamo ugrava koji igra lIgu sampiona na prolece

  • Febo

    13. novembar 2022 | 20:28

    Sa ovakvom formom on je standardan kod Nas. Ne treba da brinemo u Kataru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA