Ono što nije mogao Partizan, može Voždovac: Zmajevi u Beogradu slavili protiv Spartaka, pobedu upisala i Čuka

U Beogradu je završen ovaj deo Superlige

  • 0
Miloš Pantović, FK Voždovac Foto: MN Press

Posle više od 200 utakmica, stigla je na red i zimska pauza u Superligi Srbije, a tu čast da svojim pobedama ovaj deo takmičenja privedu kraju imali su Voždovac i Čukarički koji su bili bolji od Spartaka i Mladosti GAT identičnim rezultatima 2:0.

Prvu utakmicu je imao Čukarički, Brđani koji ne znaju za pobedu skoro mesec dana, konačno su prekinuli taj post i to protiv "davljenika" iz Novog Sada na svom stadionu na Banovom brdu.

Sve se završilo u samo šest minuta. Prvo je u 30. minutu glavom pogodak postigao Viktor Rogan, da bi šest minuta kasnije precizan bio i Đorđe Ivanović, čime je i utakmica bila rešena.

muhamed badamosi Foto: MN Press

Na drugom kraju Beograda su nešto kasnije meč počeli i Voždovac i Spartak iz Subotice. Gosti sa severa su u samo sedam dana imali i drugi meč u Beogradu, pošto su ranije slavili protiv Partizana sa 1:0, međutim, ovde nisu imali sreće, pa su pretpreli poraz.

Prvi gol za Voždovac, koji je bio i dosta bolji rival, delo je Borisava Burmaza, bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Grafičara, koji je nastavio da poboljšava svoj golgeterski saldo. Pored njega, u strelce se upisao i Miloš Pantović, još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde koji je svojim pogotkom samo duplirao prednost i postavio konačnih 2:0.

Video: Petrić zadovoljan posle minimalca protiv Novog Pazara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA