≫ 

Terzić izgubio novčanik dok je kupovao pljeskavicu: Našao ga frizer, otvorio ga, pa potezom oduševio Srbiju

Gest poštenog nalazača oduševio je generalnog direktora crveno-belih

  • 17
Zvezdan Terzic suđenje Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, imao je neprijatnu situaciju tokom gostovanja u Surdulici, pošto je izgubio novčanik i naočare, ali je imao sreće da mu stvari budu vraćene, pošto ih je pronašao pošteni nalazač.

U pitanju je Filip Cvetković, frizer iz Surdulice, koji pronašao je izgubljeni novčanik i naočare, koje je ubrzo vratio vlasniku.

Cvetković je novčanik pronašao zajedno sa svojim prijateljem Nemanjom Jovanovićem, sa kojim je toga dana krenuo da bodri lokalni klub. Oni su sreli Terzića u jednoj prodavnici roštilja, gde su obojica kupovali hranu.

- Iskreno, nisam prepoznao čoveka, bilo ih je više i drugar mi je rekao da je to uprava Zvezde. Dok sam čekao red čuo sam kako se Terzić nudio da plati i tada je verovatno i izvadio novčanik. Jeli su i krenuli ka stadionu, a kada smo izašli iz lokala video sam neki novčanik na klupici, ali nisam ni pretpostavio da je njegov. Ovde se svi međusobno znamo, pa sam otvorio da vidim da li ima dokumenta da vratimo - opisao je on za prenose Južne vesti.

Ubrzo nakon pronalaska stvari Cvetković i drugar su se uputili ka loži kako bi vratili pronađene stvari Terziću.

- Svi su mislili da se šalimo sa njima, nisu nas ozbiljno shvatili ni puštali. Dok je drugar pričao sa jednim policajcem, iskoristio sam priliku da dođem do lože. Obezbeđenje nije htelo da ga pozove da izađe sve dok drugar nije objasnio da se ne šalimo, nismo fanovi, već samo želimo da vratimo stvari - rekao je Surduličanin i otkrio kako je Terzić reagovao kada su mu vraćene stvari.

- Zahvalio mi se i rekao da bi samo jedan u milion to uradio. Popričali smo i insistirao je da me nagradi, iako ja to nisam uradio ni iz kakve koristi - ističe Surduličanin, koji smatra da je ovim potezom želeo da pokaže da su surduličani pošteni i dobri domaćini.

Video: Terzić: Nemamo opoziciju i to je dokaz da dobro radimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djenka

    15. novembar 2022 | 14:28

    Terzić je silom prilika morao da se sretne sa nekim ko je častan i pošten…

  • Joca

    15. novembar 2022 | 14:41

    100 % nije u novcaniku imao ništa sem za pljesku..

  • Urke

    15. novembar 2022 | 14:40

    Počastio ga je sa 200 dinara..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA