≫ 

Terzić: "Zvezdi trebaju dva tima, grčki model je rešenje za loše stadione u Srbiji"

Govorio je i o Kataiju i Bukariju

  • 4

Generalni drektor Crvene zvezde Zvezdan Terzić priznao je da se poslednjih nekoliko dana na Marakani vodio razgovor čelnih ljudi oko toga da bi srpski šampion trebalo da ima dva tima sledeće godine!

Jedan za Evropu, odnosno za Ligu šampiona koju su crveno-beli zacrtali, a drugi za mečeve u Superligi.

- Nama trebaju dva tima. Jedan tim koji igra Evropu i da ti igrači budu atletski besprekorni. I za našu ligu drugi tim. Tereni su loši, lopta sporo ide, rivali se povuku. I oni igrači za Evropu, teško išta mogu da uradi u Surudlici. Šta će nama atletski moćni igrači tu, a bez takvih ne možeš u Evropu. Jedan tim mora za Evropu, drugi za SL - jasan je Terzić koji se potom dotakao tih terena u Srbiji:

- FSS mora da uradi terene na svih 16 stadiona i mora da propiše da se ne trenira na njima. Lopta mora da ide brzo, ne može teren da bude nepokošen, da se na njemu trenira, da lopta 'tandrče'. Ne može Zvezda da gostuje na terenima za trening. Nek FSS odvoji novac za infrastrukturu. Nek naprave firmu za održavanje tih terena kao što je to slučaj u Grčkoj.

Govorio je Terzić i o Osmanu Bukariji u Aleksandru Kataiju.

- Fudbalska inteligencija Kataija je neverovatna. Kad bi imao atletsku moć, on bi igrao u Liverpulu. On je blago Zvezde. Bukari je počeo sjajno, na momente je pokazao moć. Ima kvalitet za najviše domete, ali mislim da mora da promeni svoj način igre i da radi ono što trener traži od njega. On radi sve protiv svoje koristi. Ako se namesti kako treba, može da ispreskače sve svoje rivale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    15. novembar 2022 | 15:23

    kako igrate dovoljan je i pomocni teren svakako vas gleda samo gradjevinska brigada i jezdgro severa.marakanu mozete da ne otvarate

  • GOOFY

    15. novembar 2022 | 15:23

    o pesicu ni rec

  • Manjača

    15. novembar 2022 | 18:19

    Na vašoj Marakani je tunel ko u razrusenom Staljingradu moj Terza ! Zatvor je za tebe !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA