≫ 

"Partizanu sudi arbitar čiji brat radi za crno-bele! Jovanović ima lošu nameru protiv Zvezde"

Terzić je imao jasan stav kada je u pitanju suđenje

  • 18
154 derbi, FK Crvena zvezda - FK Partizan, Danilo Grujić Foto: Marko Todorović

Kako se bližio finiš jesenjeg dela Superlige tako su srpski klubovi imali sve više i više primedbi na suđenje i Sudijsku organizaciju koja generalno loše radi svoj posao!

To se posebno odnosi na Crvenu zvezdu i Partizan koji su složni u nameri da predsednik pomenute Komisije Dejan Filipović treba da ode sa te pozicije, dok je direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u razgovoru sa medijima detaljnije pričao šta srpskom šampionu i te kako smeta.

- Danas je VAR soba važnija od sudije na terenu. Sudija iz VAR sobe može da pozove ili da ne pozove, a kada god hoće može da pozove. Pogledajte kada sudija koji je pozvan od strane VAR sobe nije ispoštovao VAR. Veoma pokvareno od strane sudijske organizacije. Srđan Jovanović je sigurno kvalitetan sudija, ali ima lošu nameru prema Crvenoj zvezdi. Možemo da vidimo da je često delegiran za VAR sobu, a ima autoritet za ostale sudije, kada on pozove, odluka se neće promeniti.

- Videli smo penal koji je dosudio Lazara Lukića za Partizan protiv Spartaka, kao i sutuacije u kojima smo mi oštećeni, da ne pričamo o detaljima. Nezadovoljni smo jer vidimo, mi smo profesionalci, vidimo kako se delegiraju sudije. Čovek radi u Partizanu, dočekuje sudije, a njegov rođeni brat sudi Partizanu (Danilo i Nenad Grujić), a Filipović koji delegira on to ne zna, šta treba Crvena zvezda da kaže, da im čestitamo? Mi kažemo ne može Srđan Jovanović zbog krađe u derbiju kada je na 0:0 poništo gol Milunovića, trebalo je da bude 0:1 u 78. minutu, a onda je posle poništenog regularog gola Partizan postigao dva i pobedio.

- Bruka je to što je uradio i još puno puta je posle toga je pokazao da nije dobronameran prema Crvenoj zvezdi, da ne govorimo šta je ove jeseni sve uradio i kao VAR sudija i kao glavni. Kažemo imate 18 sudija, može li bilo ko osim Srđana Jovanovića, oni kažu ne i dodele da on sudi i protiv Čukaričkog. Kako su izvuli crtu kada su poništili gol Benu u Kragujevcu? Znamo šta je šesnaesterac, učili smo geometriju. Mnogo puta smo odćutali jer smo bolji kvalitetniji, moćniji, dominantniji. Ćutali smo do trenutka kada su se u jednom danu tri puta oglasili, posle naše utakmice u Nišu, gde se vidi da u nadoknadi vremena igrač Radničkog dobija crveni karton, gleda se VAR i prolazi četiri minuta - jasan je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    15. novembar 2022 | 15:54

    Pogledaj samo faul nad milunovicem sve ti je jasno

  • Borko

    15. novembar 2022 | 15:34

    Igramo namestenU ligu i nije me Blam, bitna su nam nije vazno kako tri boda i nije me SRAM

  • Grobari

    15. novembar 2022 | 17:18

    UEFA, DA STOPIRA KRADJE ZVEZDINE, KOJE TRAJU UNAZAD 8 GODINA U SRPSKOM FUDBALU !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA