≫ 

Crno-bela Akademija u Prijedoru: Delegacija Partizana dočekana kako dolikuje

Na skupu je podeljeno je 500 članskih karata i najavljena još prisnija i konkretnija saradnja

  • 0
FK Partizan Foto: FK Partizan

Udruženje navijača Partizana iz Prijedora i Fudbalski klub Rudar Prijedor, priredili su dvodnevnu crno-belu Akademiju za delegaciju kluba koja je brojala 40 članova.

Delegaciju je dočekala bakljada i navijačke pesme, a prisutne je pozdravilo oko 1.000 pristalica Parnog valjka.

Takođe, domaćini su organizovali posetu Nacionalnom parku “Kozara”, gde je u muzeju bio organizovan školski čas, uz srdačan prijem direktora Božidara Nikoletića.

Crno-belu Akademiju, najveći navijački skup, gde su domaćini bili predsednik Udruženja Stojan Janjetović, koji je ujedno i sportski direktor FK Rudar Prijedor i predsednik UO Udruženja, Igor Suvajac, prisustvom i pesmom uveličao je poznati pevač Halid Muslimović, inače član UO FK Rudar Prijedor, ali i veliki navijač Partizana.

Na skupu je podeljeno je 500 članskih karata i najavljena još prisnija i konkretnija saradnja, kao i poseta najmlađih Partizanovaca Dečijoj tribini.

Drugog dana, gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor, odnosno njegov zamenik Žarko Kovačević, ugostili su svih 40 članova delegacije Parnog valjka i u prijatnom razgovoru napravili uvertiru za prijateljski meč na Gradskom stadionu. Na tribinama je bilo 5.000 gledalaca, a domaći Rudar Prijedor je bio bolji od Partizana 4:2.

Tom prilikom, predsedniku domaćeg kluba, Stanku Vujkoviću je uručen crno-beli dres sa brojem 95, budući da je utakmica i zakazan zbog obeležavanja devet i po decenija postojanja kluba, kao i 50 godina od poslednje posete crno-belih Prijedoru.

Posle utakmice upriličeno je druženje najmlađih navijača sa igračima Partizana, a potom je bio organizovan i svečani ručak.

Delegaciju kluba su činili član UO, Dragan Trailović, član komisije za klubove i prijatelja i navijača, Maja Krstajić, skauti prvog tima Aca Trifunović i Rade Zalad, kao i Bojan Ostojić, odnosno Siniša Saničanin, koji je rođen u Prijedoru.

Uz njih, Crno-beloj Akademiji su još prisustvovali sekretar Omladinske škole Partizana, Goran Mance i polaznici naše škole rođeni 2004. i 2005. godine sa trenerom Nenadom Stojakovićem i kompletnim stručnim štabom.

Video: Terzić o Zvezdinoj jeseni, Partizanu i reprezentaciji: Protivnik je najopasniji kad ga potcenite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA