Stanković nije mogao da čuje gore vesti: "Nećemo moći da kupimo nijednog igrača"

Sampdoriju drma ozbiljna kriza

  • 10
dejan stanković Foto: Tanjug/Ap

Predsednik Sampdorije Marko Lana, svojom poslednjom izjavom za italijanske medije, verovatno je zabrinuo trenera tog tima Dejana Stankovića koji je u januaru očekivao određeni remont ekipe!

Sampdorija se trenutno nalazi u haotičnoj situaciji, klub traži nove investitore, a ono što brine Stankovića svakako je prelazni rok koji ga čeka i u kom mora da napravi temelje za opstanak u Seriji A.

- Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru, ali imamo mnoga ograničenja i to nije tajna. Kako stvari sada stoje, nećemo moći da priuštimo da kupimo nijednog igrača - jasan je Lana.

To praktično znači da će klub moći jedino da reaguje tako što će pozajmiti određene igrače, dovesti one koji su slobodni ili prodati nekog iz aktuelnog sastava kako bi imali novca da dovedu druge.

Inače, Sampdorija je trenutno na pretposlednjem mestu Serije A sa samo šest bodova posle 15 kola, uz neverovatnu gol-razliku 6:27.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    17. novembar 2022 | 10:12

    Hahahahaha...Stanković da remontuje ekipu... aaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaa

  • Lucifer

    17. novembar 2022 | 11:24

    Dobar fudbaler, ali zelen kao trener. Imao je sve u Zvezdi ovde nema sklanjalice tako da tesko da ce opstati u ligi ako i ne dobije otkaz uskoro.

  • 1389

    17. novembar 2022 | 11:49

    Pa kupili su tebe, gore od toga ne može

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA