≫ 

Luka Armandos želi da igra za Srbiju: Zovu ga "mali Maradona", Oven mu poslao jaku poruku

Orlovi bi mogli da dobiju ozbiljno "pojačanje" u budućnosti

  • 5

Sav fokus fudbalske reprezentacije Srbije trenutno je usmeren na Svetsko prvenstvo u Kataru, ali nema sumnje da će po završetku Mundijala čelni ljudi Saveza (da li sadašnji ili budući) nastaviti da rade u cilju ojačanja budućnosti srpskog fudbala!

U tom slučaju nikako ne bi smeli da zaobiđu ime supertalentovanog Luke "Armandosa" Vujičića koji ima samo 12 godina i kom je jedina želja da nastupa za Orlove.

Trenutno je član Grashopersa i u Švajcarskoj su ga prozvali "Mali Maradona." Naravno, legendari El Pibe mu je uzor, što je dovelo do toga da su mu argentinski mediji svojevremeno posvetili veliku pažnju.

- Otac mi je Srbin. Majka je polušvajcarka i polušpankinja. Kad porastem, želim samo da igram za Srbiju - poručio je Luka za Telegraf.

Na Instagramu ga prati preko 100.000 ljudi, a kada pogledate video snimke njegovih partija primetićete da ima ubitačnu levu noga. Zanimljivo, čak je jedan snimak namenio FSS.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Luca Armandos Vujičić (@luca.armandos)

Koliku popularnost Luka uživa govori i podatak da mu se putem Instagrama obratio i legendarni engleski fudbaler Majkl Oven koji je tom prilikom poručio:

- Luka, gledao sam tvoje snimke i želim da ti pružim podršku, vidim da si veoma talentovan. Nadam se da ćeš u budućnosti postati fudbaler, držaću te na oku. Samo treniraj vredno i čuvaj se - poručio je nekadašnji reprezentativca Gordog albiona i šampion Premijer lige sa Mančester junajtedom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Luca Armandos Vujičić (@luca.armandos)

Video: Prvi trening reprezentacije Srbije u Manami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. novembar 2022 | 14:00

    Mali je ozbiljan talenat i treba obratiti paznju, vidi se da uziva dok igra.

  • Bgd

    17. novembar 2022 | 13:58

    Mali je odlican ...samo da se ne zagubi. U buducnosti ako ovako nastavi odlican za repku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA